Sara Carbonero

Sara Carbonero confirma a les seves amigues el greu problema del seu xicot Nacho

Sara no comptava amb aquest contratemps

Sara Carbonero torna a estar enamorada. La periodista ja no amaga la relació que manté amb Nacho Taboada. Es mostren amb naturalitat i, fins i tot, es dediquen gestos romàntics pel carrer.

Però la parella haurà d'enfrontar-se al primer contratemps quan només fa dos mesos que estan junts. Pel que sembla, la nova conquesta de la comunicadora s'ha quedat sense feina. Asseguren que «fins fa poc ha treballat com a tècnic de so a la ràdio, però han prescindit d'ell», recull Semana.

Des que va començar a sortir amb Carbonero, la seva vida ha fet un gir radical. Sembla que no porta del tot bé convertir-se en un personatge de la premsa del cor. Estar al punt de mira dels mitjans «li ha desconcentrat en certs moments», apunten des del seu entorn.

Sara Carbonero, sonrient i vestida de blanc
Sara Carbonero ha recuperat el somriure al costat d'un nou home. | GTRES
 

Tot i patir aquest revés, expliquen que el músic saragossà es mostra «optimista». Confia a remuntar la situació aviat. Es desenvolupa a la perfecció al món radiofònic i creuen que no trigarà a trobar una altra feina.

A l'abril va ser quan va sortir a la llum que sortia amb l'ex d'Iker Casillas. Allò el va angoixar molt i no va saber gestionar del tot bé la situació.

Expliquen que «estan feliços i il·lusionats amb el que tenen». Però ell «s'està començant a veure superat per la pressió mediàtica», ja que és una cosa totalment nova per a ell.

De fet, no va dubtar a prendre mesures un cop es van publicar les primeres imatges amb la periodista. Va decidir esborrar el seu perfil d'Instagram, i per això ja no hi ha cap rastre del seu pas per la xarxa social.

Més activa és Sara Carbonero, que compta amb més de tres milions de seguidors. Encara que li agrada compartir moltes coses de la seva vida, de moment no ha pujat cap foto amb el noi i possiblement tardarà a fer-ho. Tots dos tenen moltes coses en comú, ja que els apassiona la ràdio, l'esport i la música.

Encara que només fa un parell de mesos que surten, confirmen que la reportera s'ha convertit en el gran suport de Nacho en aquests moments. Travessa per un moment delicat a causa del seu acomiadament, però sempre té la seva parella disposada a escoltar-lo. S'ha convertit en el seu gran confident.

Intenten portar la seva història d'amor amb molta discreció, però això no impedeix que se'ls pugui veure junts en actitud afectuosa. Estan deixant que tot flueixi amb normalitat, sense marcar grans expectatives. Serà el temps el que determini allò que pot sortir d'aquesta relació.

Ella ve de mantenir una relació amb l'artista Kiki Morente, però només va durar uns quants mesos. Ara torna a il·lusionar-se amb aquest músic.

Sara Carbonero li va demanar el telèfon

Sara Carbonero va ser la primera a fer el pas, a demanar-li el telèfon a qui seria més endavant el seu xicot. Així ho recull Semana, que revela que va ser una amiga que tenen en comú la que els va presentar.

Pel que sembla, van anar per separat al concert d'una artista amb què mantenien tracte tots dos. La periodista va anar al camerino i allà va ser on es va trobar Nacho. «Aquell dia va suposar un abans i un després per a ells», assenyalen.

Imatge de Nacho Taboada pel carrer.
Nacho Taboada és el xicot de Sara des de fa dos mesos. | Europa Press
 

La comunicadora peca de vegades de timidesa, asseguren els que la coneixen. No obstant això, el dia que el músic es va creuar en el seu camí no va dubtar a anar a buscar-lo. Revelen que li va demanar el telèfon i aquest gest va ser decisiu perquè es comencessin a conèixer.

Sara Carbonero intenta ser molt discreta amb els seus festejos. Indiquen que actua així per respecte al pare dels seus fills, amb qui manté una bona relació malgrat la ruptura.

▶️ Núria Tomás zanja los rumores sobre sus intenciones con Gerard Piqué