Alguns col·laboradors al plató de 'Sálvame'

'Sálvame', obligat a rectificar després d'una trucada del govern d'Ayuso

La Comunitat de Madrid es posa en contacte amb el programa de Telecinco

'Sálvame' va haver de rectificar després d'unes polèmiques declaracions efectuades a la tarda d'aquest dilluns, 26 de juliol. Els col·laboradors van rebre un toc que els va obligar a rectificar de manera immediata i en ple directe.

No han estat poques les vegades que des de 'Sálvame' han criticat a l'Executiu de la Comunitat de Madrid per la seva gestió. Però en aquesta ocasió, el govern d'Ayuso va decidir posar fre a tot allò que s'estava dient.

Dilluns, 'Sálvame' començava amb el testimoni de Lydia Lozano i el seu retret pel nul control existent a l'aeroport. La col·laboradora va viatjar fins a Canàries per retre homenatge al seu germà, mort per Covid, i va arribar completament indignada.

Segons el seu parer, les mesures de seguretat davant el virus no van ser les correctes, i la periodista aprofitava la seva participació per llançar una crítica.

Les crítiques de 'Sálvame'

Abans que el programa entrés a valorar la final de 'Supervivientes', Lydia va voler mostrar el seu malestar sobre tot allò que havia passat durant el cap de setmana. La col·laboradora va viatjar fins a Canàries i va denunciar públicament l'escassetat de mesures contra el virus.

«L'aeroport de Barajas, la T4, ahir era un veritable caos», començava dient. «A mi no em van demanar ni a l'entrada ni a la sortida dels papers de la Covid», va explicar. «Estic indignada, no me'ls va demanar ningú, ningú», va sentenciar, molt molesta pels fets viscuts.

Anabel Pantoja, que sol viatjar a l'illa amb freqüència, ja que ara hi viu amb el seu nòvio, es va estranyar davant l'afirmació de Lozano. «Sempre hi ha un noi que et demana els papers», ha assegurat.

No obstant això, l'experiència de la periodista va ser completament diferent. «Si jo volo amb algú que té coronavirus, almenys que l'arribar es controli la gent que vola, que l'avió anava 'petat'», recalcava.

«Crec que s'ha de controlar a l'entrada i a la sortida», opinava mentre la resta dels seus companys discrepava amb ella. «Hi ha gent que es gasta un dineral en PCR i després no t'ho demanen, quina broma és aquesta?», denunciava públicament.

'Sálvame' rectifica després d'una trucada d'Ayuso

Les paraules de la periodista van fer que David Valldeperas prengués el control de la situació al plató de 'Sálvame'. Les seves queixes públiques al govern de Díaz Ayuso van provocar la reacció de l'Executiu madrileny, que va obligar el programa a rectificar immediatament.

«La Comunitat de Madrid no exigeix res per entrar. Són les Illes Canàries i Balears qui ho han decidit», explicava recordant el protocol. «En entrar es demana tenir la pauta completa de la vacuna fa 15 dies, o test d'antígens o PCR negativa», aclaria.

Davant el debat format, Paz Padilla va exclamar «digues-ho a Ayuso». Les seves paraules van ser recollides per la Presidència que no va trigar a trucar per demanar una rectificació per tot el mal que estaven ocasionant.

«La Comunitat de Madrid s'ha posat en contacte amb nosaltres», començava confessant la presentadora en to seriós. «Per dir-nos que ells no poden exigir proves ni papers a Barajas perquè no els competeix a ells, sinó al govern espanyol», explicava.

«És el Ministeri qui ha de demanar-ho. Eximim a la Comunitat de Madrid», sentenciava Paz, netejant el nom del govern madrileny.

D'aquesta manera, l'Executiu d'Ayuso quedava lliure de tota culpa al mateix temps que aprofitava per, veladament, posar a Sánchez en un compromís. Aclarint que no és competència de l'autonomia el control a l'aeroport, posa al govern central a l'ull de l'huracà.

'Sálvame' és una gran finestra per arribar a l'opinió de gran part de la ciutadania, i Díaz Ayuso no vol sortir perjudicada. Després de l'aclariment, res més es va tornar a dir sobre el tema i el programa va continuar amb els temes d'actualitat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.