Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

'Sálvame' rep un 'no' inesperat: La persona que no veuràs al programa

Es tracta d'algú que pertany a una família molt coneguda d'aquest país
Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
El programa ha estat rebutjat per una estrella famosa d'aquest país | Twitter (@lecturas)

'Sálvame', programa estrella de Telecinco, no està vivint el seu millor moment. La direcció del programa està molt preocupada per l'estat de salut de Mila Ximénez i, a més, ha de fer front al conflicte protagonitzat per Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban. I per si no n'hi hagués prou, comptaven amb una nova col·laboradora que finalment ha decidit rebutjar el contracte. 

Carmen Borrego, germana de Terelu Campos, va rebre l'oferta de 'Sálvame' per convertir-se en defensora de l'audiència. Ara bé, tot i que semblava que Carmen havia acceptat l'oferta, finalment ha decidit rebutjar-la.

La proposta de 'Sálvame'

Recordem que Carmen Borrego va formar part de l'equip de col·laboradors de 'Sálvame', però finalment va decidir posar fi a la relació professional perquè no estava a gust. És més, va marxar de 'Sálvame' per començar a treballar a 'Viva la vida'. Des de llavors, Carmen ha estat molt criticada pels seus antics companys. 

No obstant això, 'Sálvame' ha volgut reincorporar Carmen Borrego al seu equip. Per aquest motiu, fa uns dies, a través de la qual han anomenat 'Operación Borrego', se li va proposar ser la nova defensora de l'audiència. De fet, la seva mare, María Teresa Campos, també va ocupar aquest càrrec.

La revista 'Lecturas' revela la decisió de Carmen Borrego

La revista 'Lecturas' ha donat l'exclusiva sobre la decisió de Carmen Borrego. Segons s'informa, la germana de Terelu Campos ha decidit rebutjar l'oferta de 'Sálvame', deixant escapar una oportunitat que podria ajudar-la a millorar la seva economia.

 

Les reaccions dels espectadors

Els lectors de 'Lecturas' i espectadors de 'Sálvame' han volgut opinar al respecte a través de les xarxes socials amb missatges com aquests:

  • «Millor perquè és insuportable».
  • «Sort! No aguanto a cap de les Campos».
  • «M'alegro que hagi dit que no perquè és infumable aquesta senyora».
  • «Esperarà que li apugin el sou, perquè la dignitat la va perdre fa temps».
  • «Dimecres vinent donarà una altra exclusiva explicant per què va canviar d'opinió».

Ara bé, també hi ha usuaris que han volgut felicitar-la: «Me n'alegro molt. Un gest de dignitat per la teva part i més amb l'actitud i falta de respecte que hi ha al plató. Fa vergonya».

L'exclusiva contradiu les declaracions del director de 'Sálvame'

Per altra banda, David Valldeperas, director de 'Sálvame', ha manifestat que Carmen Borrego col·laborarà en el programa: «Avui ens han trucat i ens han dit: 'Endavant, tenim un acord!'». Per tant, és possible que Borrego comenci amb els tres mesos de prova com a defensora de l'audiència.