Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

Salten les alarmes a 'Sálvame': «Hi ha dies que vull morir d'un infart»

Un col·laborador s'ensorra i confessa haver passat per una depressió

Hi ha ocasions en què la presència de Víctor Sandoval a 'Sálvame' gairebé no es nota. Poques són les vegades que el veiem intervenir de manera rellevant en el programa de les tardes de Telecinco, i alguns dels seus companys han començat a notar la seva poca implicació. Kiko Matamoros va ser l'encarregat de cridar-li l'atenció quan no va prestar atenció al vídeo on sortia l'entrevista que Lydia Lozano havia concedit a la revista 'Semana' amb motiu de la seva operació de cervicals.

Però, la reacció de Sandoval va agafar a tots per sorpresa quan, presumint del seu temperament una mica neuròtic, va voler deixar clar el seu comportament confessant el mal moment que hi travessa.

La confessió de Víctor Sandoval

Les paraules de Kiko Matamoros acusant-lo de no prestar atenció i mirar el mòbil mentre s'estava parlant sobre la delicada operació a què s'havia sotmès Lydia Lozano, van molestar molt a Víctor Sandoval que no va trigar a reaccionar.

«Compte, compte. Jo no soc Anabel Pantoja, jo intento cuidar més que res la meva feina. Amb mi no, eh? Compte! Sobretot, perquè la setmana passada vaig passar-ho molt malament», va esclatar el col·laborador fent que Jorge Javier Vázquez s'interessés per allò que li passava.

Va ser llavors quan Sandoval va confessar que fa temps que està malament i que ja havia posat en coneixement a la direcció de 'Sálvame': «Vaig parlar la setmana passada amb Valldeperas perquè em trobava molt malament al plató. Em trobava sense rumb, sense orientació, perdut. Em va dir que havia de veure les coses d'una altra manera i involucrar-me més. No paro d'involucrar-me, i ara em diu que si no estic atenent el vídeo».

Víctor Sandoval: «Tant de bo em mori d'un infart»

Jorge Javier va voler saber les raons que la gent opini que Víctor Sandoval no s'implica en el programa. El mateix col·laborador ho va explicar revelant que ha passat per una època molt dolenta personalment: «Perquè he estat en una etapa molt depressiva. He passat un any fatal, horrorós. Tinc la puta mania de veure que tothom va contra la meva persona, soc una 'drama queen'. No veig el got mig ple, el veig buit i trencat».

La seva confessió va omplir de preocupació als seus companys, ja que, malgrat estar acostumats als drames de Víctor Sandoval, en aquesta ocasió les seves paraules van cridar especialment l'atenció. Jorge Javier va ser el més directe: «Víctor, a tu t'agrada viure?». «Doncs hi ha hagut dies en què penso: 'Tant de bo em mori d'un infart a la nit mentre dormo per no assabentar-me'», va respondre, deixant a plató en silenci.

La resta de col·laboradors no donava crèdit a allò que acabaven d'escoltar i van saltar les alarmes. «Víctor, no diguis això», li demanava María Patiño amb aspecte preocupat. «Ho dic totalment de debò. Hi ha dies que penso: Per a què visc? Em llevo, passejo al gos i mentre em truquin, seguir treballant. Però el dia que no em truquin i no tingui feina què faig?».

«Buscar-la», va contestar immediatament el presentador. No obstant això, res del que li diguessin podien animar-lo. «Amb 54 anys? De què? Ja ni de puta valc», va reflexionar. No és la primera vegada que Víctor Sandoval pateix una crisi semblant, i és que el seu caràcter particular ha sigut el seu senyal principal per cridar l'atenció dels seus companys.

«María ha arribat a venir a casa meva i treure'm del llit a les 3 de la tarda. Va aconseguir la meva adreça i va venir a casa meva per treure'm», va confessar el col·laborador. Tant Jorge Javier com la resta de col·laboradors li van aconsellar que veiés a un especialista que l'ajudés a sortir de la depressió i deixés aquesta visió tan negativa que té de la seva vida.