Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

L'última aparició de 'Sálvame' deixa ben clar el problema de salut de Kiko Hernández

El col·laborador va acudir al programa amb ulleres de sol i va explicar la raó de perquè no se les treia

A la tarda d'ahir, dimarts 3 de novembre, al més pur estil de Risto Mejide, Kiko Hernández començava 'Sálvame' amb ulleres de sol. La seva aparença va cridar molt l'atenció i els espectadors van començar a preguntar-se la raó que havia portat al col·laborador a presentar d'aquesta manera. A més, aquest peculiar complement va estar present a la cara durant tota la tarda, en cap moment Kiko Hernández es va desprendre d'elles.

El col·laborador ocultava la seva mirada, i els rumors sobre una nova intervenció estètica van començar a circular per les xarxes socials. No obstant això, va ser el mateix Kiko qui va revelar el veritable motiu pel qual faria el programa amb ulleres de sol, només començar. Coneixedor de la rapidesa amb què corren les especulacions, el col·laborador decidia explicar amb la seva pròpia veu el que li passava.

Després de presentar a la resta de col·laboradors amb els quals compartiria programa, Kiko Hernández es va mostrar sincer amb l'audiència i va explicar per què lluïa ulleres de sol i ocultava la seva mirada.

El 'problema' de salut de Kiko Hernández

«Porto ulleres de sol però no m'he operat ni m'he fet res als ulls...», començava explicant el col·laborador allunyant així els primers rumors que apuntava cap a una possible intervenció estètica. «Simplement que ahir al matí em vaig aixecar amb un mussol a l'ull... Tinc un ull que gairebé em cau», confessava Kiko amb humor.

El director de 'Sálvame' ha trobat el moment perfecte i li demanava a Hernández que es tragués les ulleres perquè ensenyés als espectadors l'aspecte que presentava el seu ull, però el col·laborador es va negar en rotund tot i la insistència. No és la primera vegada que el col·laborador pateix aquest tipus de molèstia.

Kiko Hernández con gafas de sol oscuras sentado en un sillón de 'Sálvame'
Kiko Hernández va aparèixer amb ulleres de sol per amagar un mussol a l'ull  | Telecinco

Fa quatre anys també va aparèixer al plató amb ulleres de sol per la mateixa raó. Per aquell temps, els seus seguidors també es van preocupar sobre el seu estat de salut i li van recomanar tota classe d'ungüents i remeis perquè se'l pogués curar. Tot i que la principal causa de patir un mussol es deu a la presència d'un bacteri a la parpella que acaba provocant una infecció, alguns experts també assenyalen l'estrès com una de les raons que poden provocar aquesta afecció als ulls.

En el cas de Kiko Hernández, i tenint en compte l'escrupolós que és en qüestió d'higiene, potser el seu recent conflicte amb Carmen Borrego, on el va acusar de mentidera i li va dedicar unes paraules gens agradables, li hagi acabat passant factura.

El pitjor malson de Kiko

Tenir un mussol resulta d'allò més incòmode i dolorós. No obstant això, es tracta d'una patologia que tan sols triga uns dies a curar-se i que sol tenir un bon diagnòstic. Una cosa que, per desgràcia, no passa amb la malaltia que pateix Kiko Hernández des de fa un any i que s'ha convertit en el seu pitjor malson.

L'any 2019, el col·laborador confessava patir artritis psoriàsica, que es tracta d'una malaltia associada a la psoriasi i que provoca una inflamació de les articulacions. Després de mesos notant punxades en una de les mans acompanyades d'alguns episodis d'insensibilitat, Kiko va decidir acudir a un metge que va acabar diagnosticant la malaltia.

A part de les molèsties que pot provocar aquesta malaltia, aquest tipus d'artritis acaben limitant progressivament la sensibilitat de la zona afectada. «No puc moure bé la mà dreta, em donen punxades i tinc els dits gairebé immòbils», explicava el 2019 el mateix Kiko Hernández.

Però, el que més por i terror li provoca al col·laborador és que en un moment donat, i a causa de la malaltia, pugui causar-li alguna mena de dany a les seves dues filles: Jimena i Abril. «Em fa por que em caigui una de les meves filles», confessava profundament consternat.