YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Revelen el 'secret' millor guardat de la reina Sofia i els seus viatges a l'estranger

La monarca està sent investigada per la Fiscalia Anticorrupció

La reina Sofia en un acte institucional
'Vanitatis' ha destapat la vida de la reina Sofia a Londres | Europa Press

La reina Sofia torna a estar d'actualitat per les últimes informacions que han transcendit dilluns passat i que posen a la monarca en el disparador mediàtic després de saber-se que està sent investigada per la Fiscalia Anticorrupció per l'ús de targetes opaques.

Aquestes targetes ‘black’ estarien vinculades a comptes a l'estranger i haurien estat usades tant per ella com pel rei emèrit, així com pels seus néts (no incloses ni Elionor ni la infanta Sofia).  Segons ha transcendit, haurien estat utilitzades entre els anys 2016 i 2018. En la recerca s'analitzen els moviments d'aquestes targetes on figuren suposadament diversos viatges a Londres i despeses realitzades al Regne Unit, on la reina Sofia viatjava sovint.

El mitjà ‘Vanitatis’ ha publicat aquest dimecres les declaracions que hauria obtingut sobre aquest assumpte des de Casa Reial, que s'ha mostrat molt prudent- com sempre- en els assumptes judicials que impliquen la Corona: «Donya Sofia no s'ha mogut del palau de la Zarzuela excepte per a complir amb la seva agenda i secundar amb la seva presència en diferents punts d'Espanya. Es troba malament amb una gran preocupació i inquietud i molt trista per les informacions que s'han publicat. Aquestes diligències es traslladen a la Fiscalia del Suprem i tot és molt rar. Estranya la facilitat amb la qual es filtren aquests assumptes».

La vida de la reina Sofia a Londres

Des que ha transcendit l'ús de les targetes opaques per part de la reina a Londres, molts s'han preguntat quina classe de vida portava allí l'exreina consort. Quan el príncep i les infantes es van independitzar i es van anar a completar els seus estudis fora d'Espanya com va fer Felip, la reina viatjava sovint al Regne Unit.

Pel fet que els seus fills es van independitzar, i sense relació amb el rei Joan Carles, l'únic lloc on se sentia bé era a Londres. Allí no només estava el seu germà, sinó també la seva cunyada Ana Maria.

Però contràriament al que s'havia especulat, la reina Sofia no tenia residència al país britànic i quan anava allí s'allotjava en un hotel. Tal com han revelat alguns paparazzi que van seguir la seva vida en aquells dies, si anava sola, recollia al nét que aquell any fos allà i durant el temps no lectiu s'estava amb ella a l'hotel. No sortien i berenaven en qualsevol dels establiments pròxims. 

En un dels habituals viatges que feia en la primera setmana de novembre, va ser captada comprant regals nadalencs per a la família. En aquestes fotos es veia a donya Sofia en diversos magatzems londinencs on podia passar-se tot el dia de compres.

Una vida molt tranquil·la i monòtona

Tal com el periodista Antonio Montero ha revelat a Vanitatis, «entrava al matí i podia ser allà fins al tancament. Em cridava l'atenció que durant els anys que la seguíem la seva estada era molt monòtona. No acudia a museus, ni a espectacles importants, ni a restaurants de moda. (...) No comprava coses exclusives que no hi hagués a Espanya. Per exemple, s'emportava mocadors de Loewe o roba molt normal».

En aquests dies de compres nadalenques l'acompanyava un parell d'escortes i a vegades la seva germana, però gairebé sempre ho feia en solitari. Les seves compres les solia pagar de dues maneres diferents,  o ella mateixa amb targeta o la persona de seguretat que li acompanyés.

En aquest sentit, i després d'haver-se destapat l'assumpte de les targetes opaques en la qual la reina podria estar implicada i pel qual està sent investigada, des de fonts pròximes a Sarsuela han afirmat a ‘Vanitatis’ que la reina Sofia no sol utilitzar diners en efectiu ni targetes: «Com és natural, en els viatges privats mai va sola i qui paga és alguna de les persones del seu seguici, que sol ser molt reduït. Elles són les que s'encarreguen de les factures i després, en arribar a Madrid, s'ajusten els números i es descompta de la seva assignació. Mai l'he vist amb targeta», asseguren.


Comentaris

envia el comentari