Samanta Villar posa en evidència Telecinco per Rocío Carrasco

Samanta Villar va criticar a 'Mediaset' per donar veu a Antonio David durant 20 anys «sense tenir proves»

Aquest dimecres, Telecinco va tornar a emetre un nou episodi de la sèrie-documental sobre la vida de Rocío Carrasco. En aquesta ocasió, l'episodi 8 del documental no va comptar amb la presència de la filla de 'la més gran', i es va tornar al format habitual presentat per Carlota Corredera, acompanyada sis col·laboradores habituals, com és el cas de la periodista Samanta Villar.

Durant el debat, les paraules de la col·laboradora van cridar l'atenció a l'audiència de Telecinco, ja que no va tenir cap problema a posar en dubte a l'empresa on treballa des de fa anys, per haver donat per bo el relat d'Antonio David Flores des que es va separar de Rocío Carrasco, fa ja 20 anys.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Em sobta i em fa vergonya que no ens qüestionàvem res»

Va ser la mateixa Samanta Villar qui va obrir la veda en referir-se a les mentides que Antonio David va dir sobre la seva exdona, perquè és una cosa que «transcendeix la manipulació». Mentrestant, Carlota responia així a Villar: «En aquest cas, està bastant clar que ha enganyat l'opinió pública, a companys, a programes, a col·laboradors…».

«El que de veritat em fa por és la impunitat de personatges com Antonio David, perquè em sobta i em fa vergonya que no ens qüestionàvem res», va afirmar la presentadora de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', mentre Villar apuntava que Antonio David havia narrat aquest testimoni «sense tenir proves».

«És veritat que no teníem la versió de l'altra part, però va arribar un moment en què vam comprar, paraula per paraula, la seva versió», va admetre Corredera, que no podia defensar-se d'una cosa tan òbvia. «Perquè cal omplir minuts. És que és el sistema. Et plantegen un relat que no té cap veracitat, però és versemblant, sembla que és veritat. Llavors, ara, opinem, perquè cal omplir minuts», va opinar la col·laboradora.

«Quan he vist el 'timeline', durant deu anys aproximadament, de tots els mitjans de comunicació: televisions, revistes… Onze anys. És terrorífic perquè el que veus és que és una indústria sencera», va sentenciar la col·laboradora de 'Mediaset', en clara al·lusió a tots els programes en què ha estat Antonio David al llarg de la seva vida.

El pal de Samanta Villar a 'Mediaset'

Samanta Villar anava creixent cada vegada més en la crítica cap als mitjans de comunicació que han donat cabuda al testimoni d'Antonio David Flores durant dues dècades. «Això ja transcendeix la 'mala praxi' de periodistes, de directors de programes i de revistes, de productors executius, de directors generals d'empreses que cotitzen a l'Ibex-35… Estem en una d'elles», va afirmar la periodista, després d'assegurar que estem parlant de «tota una indústria del cor que se sosté sobre la venda d'històries, i tant és si són veritat o no».

«Em sembla molt bé que fem autocrítica, però m'encantaria que vingués amb un propòsit d'esmena, perquè si no, no val per a res. Què canviarà a partir d'ara?», va sentenciar Villar, fent una clara referència al qual han fet els diferents espais del cor de Telecinco al voltant del cas de Rocío Carrasco.

Carlota Corredera atura els peus a Samanta Villar

Després del pal de Villar, Carlota Corredera va prendre la paraula i va entonar el 'mea culpa' després de l'opinió de la seva companya, però sí que li va fer una observació a l'hora d'apreciar que totes les seves crítiques anaven dirigides a la cadena en la qual treballen, Telecinco. «Samanta, filla», l'etzibava la presentadora a la col·laboradora.

«No solament 'Mediaset' tenia programes de cor», va afirmar la gallega, posant de manifest que no només 'Mediaset' és culpable de no haver dubtat del testimoni d'Antonio David. Va ser la mateixa Rocío Carrasco qui deixava clar que a Antena 3 i en programes com 'Dónde estás corazón', se li va donar molta corda al relat d'Antonio David.


Comentaris

envia el comentari