Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla de Sandra Barneda amb rostre de sorpresa i, de fons, un pla general del plató de 'Así es la Vida'

Sandra Barneda paralitza 'Así es la vida' per anunciar quin famós anirà a la presó

Sandra Barneda ha deixat tots els col·laboradors sense paraules en anunciar quin famós podria acudir a la presó

Sandra Barneda ha donat una sorprenent informació en començar Así es la vida. La presentadora va paralitzar el xou per donar una notícia que va deixar tots els presents i televidents en xoc. La Fiscalia ha sol·licitat una condemna de sis anys de presó per al conegut actor Luis Lorenzo i la seva dona, Arancha Suárez Palomino, a causa de les greus acusacions en contra.

Sandra Barneda impactada: Luis Lorenzo podria entrar a la presó

Luis Lorenzo i Arancha Suárez Palomino estan acusats de mantenir aïllada Isabel Suárez, tia d'Arancha, durant diversos mesos. Sotmetent-la a un tracte “absolutament vexatori” per tal d'apoderar-se dels seus diners. Tot i que el cas inicialment es va obrir sota la sospita d'homicidi, aquest delicte no s'ha confirmat a causa de la manca de claredat sobre la causa de la mort d'Isabel.

Al febrer, la magistrada encarregada del cas va proposar jutjar Luis, Arancha i la cuidadora d'Isabel pels delictes d'“aïllament” i “incomunicació”.

Luis Lorenzo, amb rostre neutre, interpretant Ferran Barreinos a la sèrie de Telecinco 'La que se avecina'
L'actor hauria aïllat i incomunicat la tia de la seva dona per accedir a la seva herència | Mediaset

La Fiscalia ara detalla que la parella va mantenir Isabel Suárez aïllada de manera “sistemàtica” durant uns quants mesos, privant-la de cures bàsiques com la higiene, i buscant apropiar-se dels seus diners. La dona que la cuidava, que va rebre 6.300 euros en dos mesos, era conscient del deplorable estat en què es trobava la dona gran.

Al programa de Sandra Barneda s'ha donat una dada rellevant. El 8 de març del 2021, la parella va convèncer Isabel perquè els acompanyés des de casa seva a Astúries a la seva residència a Rivas. Va ser amb el pretext de cuidar els seus fills durant uns dies.

Un cop a casa seva, la van mantenir apartada dels seus familiars. Aprofitant-se del deteriorament cognitiu d'Isabel, que va començar després del trasllat a Madrid, la van privar de medicació i altres cures bàsiques, i de vegades la deixaven en situacions d'abandonament.

Els lamentables tractes que rebia Isabel Suárez abans de morir

En una ocasió particularment cruel, van deixar la dona gran durant nou hores en un restaurant d'un centre comercial mentre ells visitaven un parc temàtic. L'objectiu dels acusats era controlar els diners d'Isabel Suárez per mantenir el seu estil de vida, tot i no tenir ingressos laborals.

Imatge de l'actor Luis Lorenzo somrient sortint dels jutjats
L'actor va aconseguir accedir al compte bancari de la víctima | Europa Press

El 7 de maig del 2021, Lorenzo i Suárez Palomino van portar Isabel a un notari per revocar el seu testament. Designant així Arancha com a hereva de tots els seus béns, exceptuant dues finques rústiques.

Posteriorment, van obtenir un poder especial per disposar dels seus diners, encara que dos notaris es van negar a ampliar-los en constatar la incapacitat d'Isabel. Finalment, la parella va aconseguir accedir al compte corrent d'Isabel Suárez, amb un saldo de 60.884 euros i una pensió mensual de 950 euros, apropiant-se de 19.400 euros en total.

La notícia va paralitzar el plató d' Así es la vida , amb Sandra Barneda i els col·laboradors del programa visiblement impactats. La data del judici encara no ha estat fixada, però la Fiscalia espera que les condemnes sol·licitades es confirmin. Subratllant la gravetat dels delictes comesos per la parella i la dona que l'atenia.