Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una dona amb cabells arrissats i un somriure, vestida amb un vestit negre i un fermall, apareix en primer pla; a la cantonada superior dreta hi ha una imatge circular de quatre persones a la platja ia la part inferior dreta hi ha el logotip dun canal de televisió.

'Supervivientes' publica imatges compromeses que Laura Madrueño tenia guardades

'Supervivientes' no para de donar de què parlar i la gala d'avui no serà per menys, veurem unes imatges inèdites

El reality xou Supervivientes All Stars està revolucionant el panorama televisiu d'aquest estiu. En una jugada estratègica, 'Telecinco' ha decidit no retirar-lo durant l'estiu per tenir la seva audiència enganxada a la pantalla durant l'època estival.

Sembla que no volen perdre teleespectadors pel fet que han anunciat que publicaran unes "imatges molt compromeses" a la gala d'avui.

Supervivientes All Star no para de portar-nos moments per recordar

Aquesta edició ha reunit alguns dels millors concursants d'edicions passades. Laura Madrueño els està desafiant novament a demostrar la seva capacitat de sobreviure a les inclemències climatològiques i superar les proves més complexes.

Els participants ens han donat moments televisius que no deixen de ser analitzats i comentats als platós. Però el que ha captat realment l'atenció és la promesa d'una gala carregada de revelacions impactants.

Captura de Bosco Martínez Bordiú i Jorge Pérez en una plataforma de salvació de Supervivientes mentre Laura Madrueño talla les cordes al mar
Els Supervivientes d´aquesta edició són autèntics animals televisius | Mediaset

La propera gala de Supervivientes All Stars promet ser una de les més explosives. S'ha anunciat que es Revelarà un moment compromès de dos concursants, i les reaccions no s'han fet esperar.

Els Supervivientes no poden creure el que passarà a la gala d'aquesta nit

En un avenç compartit per la cadena, es pot escoltar Sofia Suescun exclamar sorpresa: "¿Ha passat o no ha passat?". Abraham García també s'ha mostrat impactat, comentant "Muy heavy". Mentre que Bosco Martínez-Bordiú no podia contenir la seva sorpresa, repetint “Increïble, increïble”.

La reacció més cridanera ha estat la d'Alejandro Nieto, que, juntament amb la foguera, va declarar: "Això és una peça de moguda que et cagues". Aquesta situació ha generat un debat intens entre els participants, obligant un dels protagonistes a prendre una decisió important. "El millor que has fet", li va assegurar un antic participant de La Isla de las Tentaciones .

Laura Madrueño amb un vestit de ratlles blanques i negres gesticula mentre està dreta davant un fons de temàtica selvàtica amb escultures i vegetació. Captura de 'Supervivientes' el 7 de juliol de 2024
El compte de 'Supervivientes' anuncia que hi ha imatges “molt compromeses” | Mediaset

El compte de Twitter de Supervivientes ha incrementat encara més l'expectativa amb un anunci críptic. “Alguna cosa ha passat i hi ha imatges molt compromeses”, recitava el text.

Aquest missatge ha deixat els seguidors del programa en suspens, esperant amb ànsies el desenllaç d'aquesta nit a les 22.00 hores. En aquesta gala l'organització revelarà el que Laura Madrueño ha mantingut amb clau.

Aquesta setmana, Supervivientes All Stars ha realitzat diversos canvis a la seva programació per evitar la competència amb esdeveniments esportius importants. Terra de Ningú es va emetre dilluns en lloc de dimarts. Coincidint amb l'estrena d' El Grand Prix de l'Estiu i evitant la semifinal de l' Eurocopa entre Espanya i Alemanya.