YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Pas endavant més que decidit de Sandra Barneda i Nagore Robles en la seva relació

La parella televisiva del moment viu el seu amor amb molt d'entusiasme

Nagore Robles i Sandra Barneda a la platja
Sandra Barneda i Nagore Robles viuen una bonica història d'amor | Instagram

Nagore Robles i Sandra Barneda es van conèixer als platós de Telecinco, i des d'aleshores viuen una bonica història d'amor. Ara bé, és cert que aquesta relació no sempre ha estat perfecta, ja que van decidir separar-se durant uns mesos, però, afortunadament, van reconciliar-se. 

Actualment, la relació és gairebé perfecta i estan en un gran moment de les seves vides. A més, totes dues triomfen en el món professional. Sandra Barneda va estar un temps en el punt de mira, ja que Telecinco la feia servir com a presentadora substituta, però això ha canviat i ara la periodista catalana és la presentadora titular de 'La isla de las tentaciones', un dels 'reality' amb més èxit a Espanya. Per altra banda, també ha aconseguit ser finalista al Premi Planeta, un autèntic èxit per a ella.

Nagore Robles també està gaudint d'una gran època professional. Actualment és col·laboradora fixa de Telecinco en programes com 'La casa fuerte' o 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. A més, durant l'embaràs de Toñi Moreno, Nagore va ser l'encarregada de presentar el 'dating show' de Cuatro. Malgrat que en un primer instant van sorgir dubtes, la realitat és que la col·laboradora va aconseguir enamorar a l'audiència en la substitució de Toñi Moreno.

Nous projectes a la vista

Tots aquests èxits laborals van acompanyats del gran moment personal. Les dues estan molt enamorades i així ho han mostrat sempre en les seves xarxes socials. Mentre Sandra Barneda es trobava a la República Dominicana rodant 'La isla de las tentaciones', Nagore Robles va anar a visitar-la. És evident que la relació està més que consolidada.

Per aquest motiu, han decidit emprendre un nou projecte juntes. L'ambició està sempre molt present en aquesta relació i volen superar-se. Actualment les dues són les cares femenines més visibles de Telecinco, però, després d'aquest èxit en el gran mitjà de comunicació, ara volen apostar pel sector hoteler. 

Totes dues treballen en la constitució d'una societat denominada Besana Global SL, segons consta en el Registre Mercantil, tal com ha informat 'Vozpópuli'. La societat té la seu a Madrid, al Barrio de las Letras. «S'ha constituït amb un capital social inicial de 3.000 euros, el mínim establert per la llei», ha escrit 'Vozpópuli'.

Segons s'informa, la parella hauria comprat el seu primer terreny a Àvila per construir un establiment turístic. A més, 'Vozpópuli' ha aconseguit saber que es tracta d'un projecte privat i que encara no és del tot segur.

Durant les seves trajectòries a Telecinco, totes dues han aconseguit guanyar molts diners. Sandra Barneda també ha rebut un bon pessic econòmic després de ser finalista del Premi Planeta. No seria gens estrany que decideixin invertir els seus béns en un projecte com el que ha revelat 'Vozpópuli'. 

La relació va vent en popa

Aquesta seria la primera inversió de la parella. El fet de voler emprendre projectes juntes reafirmen el seu romanç. La relació va vent en popa, i així ho mostren en les seves xarxes socials. 

Cal recordar que fa uns anys van decidir trencar la relació sentimental, però, afortunadament, mig any després van reconciliar-se. Ara planegen una vida juntes amb molts reptes professionals, un gran pas per a la relació. 


Comentaris

envia el comentari