El logo de Telecinco als estudis de la cadena

Sandra Pica s'enfronta a una gran multa: Telecinco té proves que la incriminen

Lara Sajen ha destapat com l'exnòvia de Tom Brusse es va saltar l'única norma que li va posar la cadena

'Supervivientes', a diferència d'altres realities de Telecinco, no sempre s'està gravant. L'illa hondurenya on es fa el programa no està robotitzada i, per tant, no hi ha càmeres automàtiques que gravin. Això fa que en alguns moments els concursants no estiguin vigilats pel programa i puguin tenir converses que no acaben constant.

No obstant això, hi ha uns micròfons que serveixen per a comprovar si algú s'està saltant les normes. Segurament a través d'aquests, el programa va descobrir que hi havia hagut una visitant a l'illa que va parlar massa i va revelar dades importants.

Els familiars que van a l'illa per a visitar els supervivents ho fan amb tota mena de luxes. La productora es fa càrrec del desplaçament i de l'estada prèvia a l'hotel fins que arriba el moment del retrobament. A canvi, només els demanen una cosa per contracte i que han de complir.

Aquesta condició és no donar informacions de l'exterior als concursants per a no desestabilitzar la bombolla de supervivència que s'ha creat. Quan Sandra Pica va visitar Tom Brusse per a explicar-li que tenia dubtes i que ja no volia seguir amb ell, sembla que va fer de tot menys això, i de matinada va revelar diverses dades de fora.

Però ella ho ha negat cada vegada que li han preguntat pel tema. El programa li va recordar que, d'haver-ho fet, s'hauria saltat el contracte que va signar, però li van dir que creien en la seva paraula. Una paraula que ara es torna a posar en dubte gràcies a la confessió de dos supervivents.

De moment tots han negat que la catalana els facilités informació de l'exterior, però dilluns Olga Moreno i Lara Sajen van descobrir el pastís. Les dues van assegurar que quan Pica era a l'illa, va facilitar certes informacions que han anat circulant descaradament.

De fet, Sajen no va dubtar a detallar aquestes informacions. La jove va revelar que existia una segona oportunitat en una illa anomenada 'Destierro' i que allà hi havia, des de feia setmanes, Palito i Lola, que estaven resistint a la resta de concursants van tornant a Espanya.

Pel que sembla, Sandra va dir a Tom a qui s'havia d'apropar per a poder seguir avançant en el concurs. Una informació que ell també va negar haver rebut, però que ara els seus companys estarien destapant. Olga Moreno ha demanat que algú vagi a visitar-la perquè també li passi informacions.

No obstant això, entre el reguitzell d'informacions que va donar Sandra, es va oblidar de dir a Tom que tenia nova parella. Està clar que la ment és molt selectiva, i si no, que l'hi diguin a la catalana. Ara mateix hi ha molt d'interès pel que passarà quan el francès surti del reality i descobreixi que Sandra està amb un altre.

Sandra es defensa

Arran d'aquesta confessió, Sandra Pica ha fet la viu-viu i s'ha defensat. Mitjançant Instagram, ha recordat que no és l'única que ha anat a l'illa; també hi han estat familiars d'altres supervivents.

Ara Sandra demana viure tranquil·la i que la deixin en pau. Una cosa que no quadra amb l'afany de protagonisme que mostra contínuament als mitjans.