Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Santiago Segura.

Santiago Segura i els estranys noms que va decidir posar a les seves dues filles

Santiago Segura va triar noms originals i poc comuns

Santiago Segura, cineasta espanyol, molt popular gràcies a la saga cinematogràfica de Torrente, és conegut per la seva trajectòria en el món del cinema i la televisió. Tot i ser molt extravertit davant de les càmeres, sempre procura mantenir la seva vida personal al marge dels focus. Tot i això, les seves filles han esdevingut protagonistes de la gran pantalla a les ordres del seu famós pare.

Santiago Segura en un photocall.
Santiago Segura, actor i director | Europa Press

Calma i Sirena, que així es diuen les filles de Santiago Segura, van debutar al cine el 2019 amb Padre no hay más que uno. Èxit estiuenc de taquilla, la pel·lícula ja va pel seu tercer lliurament. I totes dues han format part de l'elenc d'actors juntament amb altres noms com a Luna Fulgencio o Martina D'Antiochia.

Les nenes van passar el càsting de Padre no hay más que uno

Santiago Segura volia tenir la certesa que valien per al paper i per tant també van fer el càsting com la resta d'actors. Segons ha confessat en més d'una entrevista, ell està completament encantat amb elles, «Em cau la bava quan les veig», admetia. Així mateix, l'actor comparteix a les xarxes socials imatges i vídeos amb Calma i Sirena demostrant que mantenen una excel·lent relació.

El director reconeix que li va costar prendre la decisió que hi participessin: «No saps les voltes que li vaig donar, jo que no les trec per res…», explicava. «Els agradava molt, els feia gràcia i al final vaig parlar amb els coproductors i vaig dir, no és un caprici, els vaig ensenyar el càsting i feien molt bé el paper. A mi em donen una gran credibilitat», reconeixia. 

Santiago Segura va triar noms molt originals, per què?

Santiago Segura té una relació amb María Amaro, maquilladora professional, des que es van conèixer al rodatge de Torrente el 1998. Deu anys després va néixer la seva primera filla, Calma i, el 2013, va néixer la petita Sirena. Amaro va començar en aquest treball amb 19 anys, dins del món del cinema i de la televisió i té la seva pròpia escola de maquillatge.

Segons Segura, els noms són inusuals perquè va preferir seleccionar-ne uns que no recordessin cap noia que hagués passat per la seva vida, ni amigues, companyes o ex-xicotes. I és que, l'actor sap que serà molt estrany trobar-se pel carrer amb altres nenes que comparteixin nom amb les seves.

La més gran també dedica temps, a més dels estudis i la interpretació, a les seves xarxes socials, on puja 'covers' o balls. I a la ficció, Calma interpreta Carlota García Loyola. Sirena, la petita, interpreta la Paula, que la representa molt a la vida real, una nena molt inquieta i una mica problemàtica.

Santiago Segura les va animar que s'iniciessin al món de la interpretació. Segons ha declarat ell mateix, Sirena mostra interès per tot allò relacionat amb l'actuació, però Calma està centrada en els estudis, als quals dona més importància que als rodatges.

Altres fills de famosos amb noms estranys

A l'hora d'escollir el nom d'un nounat hi ha qui manté tradicions familiars, d'altres segueixen modes, i d'altres opten per alguna cosa més original o extravagant. A més de Santiago Segura, altres noms coneguts del cinema, televisió o la música han escollit noms poc usuals per a les seves criatures.

El nom del fill d'Elon Musk és X Æ A-12, el fill del protagonista de Me llamo Earl és Pilot Inspektor. La del músic Sting es diu Fuschia i Apple és la de Gwyneth Paltrow i Chris Martin. Noms poc o gens comuns i que sembla respondre a una tendència entre certs famosos, l'originalitat en els noms dels seus fills.