Primer pla de Sara Carbonero.

Sara Carbonero confirma la notícia del bebè i revela com es troba

Sara ha deixat d'amagar-se i vol gaudir del moment

Sara Carbonero és una de les millors periodistes del panorama nacional, tot i que no sempre se'n parla per la seva professió. Quan va començar amb Iker Casillas va intentar compaginar la seva relació amb la feina, però es va adonar que era impossible. Els mitjans es feien ressò de la vida personal, però no dels seus mèrits laborals i va prendre una decisió sense retorn: descansar.

Sara Carbonero se'n va anar d'Espanya per gaudir del seu matrimoni i començar una nova aventura allunyada del soroll mediàtic. Va col·laborar amb marques i va crear una empresa de roba, però el periodisme no va tornar a trucar a la porta fins que es va separar del futbolista. Actualment, és la presentadora més estimada de Radio Marca i fa les millors entrevistes de la cadena.

Primer pla de Sara Carbonero
Sara Carbonero ha superat problemes molt complicats. | Instagram

Sara ha après a gaudir del moment i tot ho deu al suport dels seus éssers estimats, per exemple a la seva germana Irene. Aquesta última ha estat fonamental en els darrers anys, ja que no se n'ha apartat des que li van diagnosticar la dura malaltia. Irene acaba de portar un nen al món i la periodista, ha estat encantada, per això ha revelat com es troba.

Sara ha confirmat la notícia del bebè: n'està pendent constantment perquè té por que li passi alguna cosa. Es fa anomenar «la tia drama queen» ('reina del drama', en català) i ha compartit una imatge que demostra com està d'il·lusionada. «Això que realment importa», escriu al costat d'una foto que no ha trigat a convertir-se en el més comentat de la xarxa.

Carbonero gaudeix d'una connexió especial amb els seus seguidors, per això ha compartit els moments importants de l'embaràs d'Irene. El petit ha triomfat a Instagram, els fans de la presentadora el coneixen perfectament i volen saber-ne més. De moment, només ha sortit publicat que estan passant les vacances junts.

Sara Carbonero ha explicat com va ser el procés

Sara ha travessat una etapa delicada perquè li van diagnosticar una malaltia força seriosa en un moment molt delicat. No estava bé amb Iker Casillas, molts mitjans asseguraven que estaven a punt d'anunciar la separació oficial. El periodista va esperar que la seva dona estigués recuperada i, després, va fer el pas: va confessar que havien trencat.

Carbonero no va trigar a guanyar-se el suport del públic, tots es van posicionar al seu costat i la van considerar víctima de la situació. Ella mai no ha parlat del tema, s'ha limitat a guardar silenci perquè vol protegir el pare dels seus fills. Diversos periodistes asseguren que en el matrimoni no ha passat res de greu, simplement s'ha acabat per un desgast.

L'exdona del futbolista pot presumir d'haver comptat amb Iker per a tot, ell no se'n va separar durant la seva malaltia. També hi va ser la seva germana, per això fa unes setmanes li va enviar un missatge per agrair-li com s'hi havia portat. «No t'has queixat mai de res, sempre al peu del canó amb una paraula positiva i un bon gest», li va comentar.

Fotomuntatge de Sara Carbonero i Iker Casillas
Sara Carbonero sempre ha comptat amb el suport del seu exmarit. | GTRES

Sara Carbonero torna a estar enamorada

Sara va tornar a trobar l'amor després de trencar amb Iker Casillas i va començar una relació amb el cantant Kiki Morente. El problema és que ell no se sent còmode davant de les càmeres, per això el festeig va acabar abans del previst. Des del primer moment, van estar al punt de mira i la pressió els va jugar una mala passada.

Carbonero ha après dels seus errors i s'està esforçant molt perquè la seva nova història surti bé. L'afortunat és Nacho Taboada, un jove discret a qui tampoc li interessa cridar l'atenció de la premsa. Els experts creuen que aquest és el definitiu, ja que l'entorn assegura que la presentadora està més il·lusionada que mai.