Mila Ximénez i Jorge Javier Vázquez

«Sembla que això s'acaba»: l'últim WhatsApp de Mila a Jorge Javier

El diumenge 13 de juny la tertuliana ja es temia el pitjor

Jorge Javier Vázquez ha estat un dels màxims pilars de Mila Ximénez en la lluita d'aquesta contra el càncer. El presentador sempre ha estat al seu costat i ha sigut un dels pocs companys de 'Sálvame' que va tenir l'oportunitat d'acomiadar-se d'ella en persona.

Arribat el moment, la tertuliana es va posar en contacte amb ell per advertir-lo del desenllaç que s'estava a punt de produir i li va demanar que anés a visitar-la a casa.

Després de saber que el tractament no funcionava, la tertuliana va decidir abandonar l'hospital i passar la recta final de la seva vida a casa seva. Tenia clar que no volia patir i volia acomiadar-se dels seus éssers estimats.

Allà es van instal·lar els seus germans, Manolo, Conchi i Encarna, i la seva filla, Alba, que va venir des d'Amsterdam per a acompanyar-la i complir les seves últimes voluntats. Una d'aquestes era poder veure el seu gran amic Jorge Javier, una trobada que el presentador sempre portarà al cor.

«Gràcies per voler-te acomiadar de mi. Gràcies per deixar-me agrair-te que estiguis a la meva vida. Gràcies per deixar-me dir-te t'estimo. Gràcies per haver-me deixat mirar-te els ulls per última vegada», assegurava el presentador en la carta que va publicar a la revista 'Lecturas'.

Jorge Javier revela el contingut de l'últim missatge que va rebre de Mila Ximénez

La revista, per a la qual Mila també treballava, ahir va publicar una edició especial per a retre-li homenatge.

En les pàgines de la revista, podem llegir missatges i cartes escrites per amics de Mila, com Terelu Campos i Jorge Javier Vázquez.

El presentador català es va sincerar per a narrar els últims moments que va viure amb ella. Des de l'últim WhatsApp agònic que va rebre d'ella fins a la visita que li va fer al cap de pocs dies.

«El diumenge 13 de juny em vas escriure un missatge a les 12.30 del migdia dient-me: "Sembla que això s'acaba". Al cap d'una estona em vas trucar i em vas explicar que l'Alba arribava l'endemà. I que, després de parlar amb ella, organitzaries alguna visita», escrivia Jorge Javier a la carta publicada a 'Lecturas'.

Tot i reconèixer que ja feia setmanes que la seva amiga li havia confirmat els pitjors auguris, el presentador també va deixar clar que ella no s'havia rendit.

«També em vas parlar d'un nou tractament i vaig percebre que, encara que cansada, tenies ganes de seguir lluitant» afegia.

Uns dies més tard era Alba qui corroborava les males notícies amb una trucada que Jorge Javier va agafar a l'instant. «La mama et vol veure. Com més aviat millor, Jorge, perquè això va molt ràpid», ha assegurat que li va dir la filla de Mila Ximénez.

El comiat cara a cara de Jorge Javier i Mila Ximénez uns dies abans de la seva mort

Jorge Javier Vázquez no va trigar a acudir a la trobada amb la seva amiga i aprofitar aquest moment d'intimitat per a acomiadar-se d'ella.

«Et vaig demanar que no d'adormissis encara, que esperessis una miqueta perquè volia dedicar-te unes paraules. I tu vas somriure perquè sabies que t'anava a dir coses boniques. Jo, que soc tan esquerp. I em va agradar molt aquest somriure de dona coqueta que sap que l'afalagaran», deia recordant aquest moment tan entranyable.

«Vaig intentar dir-te com d'important ets per a mi. I et vaig assegurar que podies estar tranquil·la, que no t'oblidaríem. "Això ja ho sé, jo", vas contestar. "Segur que qualsevol xorrada us recordarà a mi". Tingue-ho clar, Mila, tingue-ho clar», va afegir

Després de més de dues dècades d'amistat, tots dos han forjat un vincle molt estret que es posa de manifest amb aquest comiat entranyable, però molt dolorós.

«Em vaig arraulir amb tu, et vaig abraçar. Em vas dir a l'oïda: "t'estimo" i et vaig respondre: "Jo més". I me'n vaig anar, lluitant contra les ganes boges de quedar-me arraulit amb tu la resta del dia», assenyalava per a concloure la carta.