Alba Santana amb la seva mare Mila Ximénez

L'herència que Mila Ximénez deixarà a la seva filla Alba

La col·laboradora cobrava 3.000 euros per programa a 'Crónicas Marcianas'

Mila Ximénez ha mort aquest dimarts, 23 de juny, als 69 anys després de lluitar durant tot un any contra un càncer de pulmó.

L'equip de 'Sálvame', programa on ha treballat molts anys, ha volgut retre-li un bonic homenatge. Jorge Javier Vázquez, íntim amic seu, ha estat l'encarregat de presentar aquest acte.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Segons ha explicat el presentador, Mila Ximénez és l'única col·laboradora que treballava els cinc dies de la setmana. La seva presència estava molt cotitzada i la seva vida econòmica era envejable. L'any passat es va comprar un pis de luxe a Chamberí, un dels barris més cars de Madrid.

Era una veterana del món de l'espectacle. Es comprava les millors peces de roba per entretenir els seus espectadors: joies, vestits de disseny, tot el que fes falta per complir amb el seu treball.

El portal digital 'Vanitatis' ha volgut parlar sobre l'herència que li hauria deixat a la seva única filla. Tot i que Alba Santana viu a Amsterdam, mare i filla estaven molt unides.

A més, Mila era una àvia exemplar. Estava desitjant que arribés l'estiu per llogar la millor casa de Marbella i passar una temporada amb la seva família.

Els ha educat en l'amor i en el respecte, aquest és el seu gran llegat. Alba Carrillo, que va coincidir amb ella a 'Gran Hermano VIP', assegura que Ximénez ha educat molt bé a la seva filla. 

La col·laboradora va estar casada amb el tenista més famós del país, Manolo Santana. Va ser la primera dona de l'època en negar-se a rebre una pensió alimentària després del divorci. Tot i això, el seu ritme de vida va canviar notablement, així que va decidir que Alba quedés a càrrec de Manolo.

Els comptes bancaris de Mila Ximénez

La col·laboradora va travessar una crisi econòmica molt delicada, però va saber recuperar-se ràpidament. El 2004 va fitxar per 'Crónicas Marcianas', un programa que li pagava 3.000 euros per intervenció. En aquest moment, va ser conscient que havia de gestionar el seu patrimoni.

Segons ha explicat en alguna entrevista, mai li ha agradat tenir propietats perquè no volia donar-li problemes a la seva filla. Així doncs, durant molt temps va estar vivint de lloguer al barri de Salamanca, pagava 2.700 euros al mes.

Fa poc temps va decidir comprar-se una casa perquè els seus nets puguin gaudir d'un espai més ampli. Aquest ha estat el domicili que ha triat per passar els seus últims dies.

L'herència de Mila se centra en aquesta propietat i en els diners dels seus comptes corrents. En una ocasió va comentar que estava pensant a invertir en maó, així que podria ser que tingués més propietats al seu nom.

No obstant això, el millor que li ha deixat la seva filla és l'afecte del públic. Les xarxes socials s'han omplert de missatges d'afecte.

Tothom plora la mort de la col·laboradora, una persona que sabia entretenir el públic. Els informatius de Telecinco també s'han fet ressò de la notícia.


Jorge Javier Vázquez li ha rendit un bonic homenatge a 'Sálvame', i tots els col·laboradors s'han mostrat consternats. La mare d'Alba ha deixat una empremta inoblidable en tots ells, mai oblidaran la feina que feia en el programa.