Pilar Rubio i Sergio Ramos prenent una copa en un bar

Sergio Ramos i Pilar Rubio fan les maletes: adeu a Madrid

El futbolista podria deixar el Reial Madrid

El futur futbolístic de Sergio Ramos és una incertesa. El pròxim mes de juny finalitza el seu contracte amb el Reial Madrid i, per tant, a partir del gener és lliure per negociar la seva marxa. Per aquest motiu, el sevillà s'està plantejant deixar el seu actual club per endinsar-se en una nova aventura que els obligaria a ell i a la seva família a deixar la capital espanyola i, fins i tot, el país.

El defensa ha rebut ofertes molt interessants d'equips europeus i una de les més sonades seria del Paris Saint-Germain. Es rumoreja que el club francès li hauria ofert 60 milions d'euros nets per jugar durant tres temporades amb aquesta equipació. Però aquesta no és l'única proposta que ha rebut, alguns equips anglesos i italians també s'han posat en contacte amb el futbolista.

A més del Paris Saint-Germain, un altre dels grans equips que hauria contactat amb el futbolista seria la Juventus, i tant en el PSG com aquí li ofereixen jugar durant tres temporades. Per aquest motiu, i malgrat que a 'El Chiringuito' han dit el contrari, José Ramón de la Morena ha assegurat al programa 'El Transistor' d'Onda Cero que «ara Sergio Ramos pensa a anar-se'n» del Reial Madrid.

No obstant això, ha reconegut que «la situació pot donar la volta i que després es produís la renovació de sempre amb Sergio Ramos, el seu germà René i tota la família donant-li suport». Una informació que, a més, coincideix amb l'informe presentat a la Junta Directiva del Reial Madrid, a la qual han assistit Florentino Pérez, Eduardo Fernández de Blas i José Ángel Sánchez.

Des del club blanc es té previst demanar als seus jugadors una nova baixada salarial, el que podria suposar un condicionant per a la continuïtat de Sergio Ramos en l'equip. Tot i els rumors, el Reial Madrid vol seguir comptant amb la presència del futbolista. Des del club blanc consideren que el defensa és una peça fonamental dins i fora del camp. Tot i estar a punt de fer 35 anys, manté la seva millor versió i té al seu entrenador completament convençut de voler seguir mantenint-lo en la seva plantilla.

Sergio Ramos podria traslladar-se a Anglaterra

Segons ha informat el medi '90 minuts', el Regne Unit és un dels possibles destins més sonats per al sevillà, perquè ha rebut oferta de sis equips britànics. El Liverpool, el Manchester City, el Manchester United, el Chelsea, el Tottenham Hotspur i l'Arsenal «s'han comunicat amb els representants de Ramos per fer-los saber que podrien estar interessats en el defensor, però només si realment vol mudar-se a Anglaterra».

L'Arsenal continua buscant peces perquè el club creixi i tornar a convertir-se en un dels grans candidats al títol de la Premier League i la Lliga de Campions i el sevillà encaixaria a la perfecció. L'actual defensa del Reial Madrid aportaria qualitat i experiència a una plantilla que no ha aconseguit guanyar cap títol important. El més competitiu de Sergio Ramos seria una peça fonamental perquè el conjunt de Mikel Arteta aconsegueixi el seu propòsit.

Els Estats Units, un altre possible destí

D'altra banda, l'Inter de Miami, on juga el seu gran amic David Beckham, seria una altra de les seves opcions. D'aquesta manera, el sevillà canviaria Laliga per la Major League Soccer (MLS) i es retrobaria al vestidor amb Gonzalo Higuaín. A més, viure als Estats Units podria suposar una gran possibilitat perquè creixi la carrera professional de la seva dona, Pilar Rubio. De qualsevol manera, si Sergio Ramos decideix finalment no renovar al Reial Madrid, es veurà obligat a fer les maletes i deixar enrere la capital espanyola.