Primer pla de Sergio Ramos seriós.

Sergio Ramos i Pilar Rubio s'assabenten que el retrobament és més a prop que mai

Sergio Ramos encara ha de prendre la decisió que ho podria canviar tot

Sergio Ramos i Pilar Rubio han trobat la tranquil·litat que tant buscaven a París, o almenys això semblava fa un parell de dies. Després d'un temps d'especulació i una lesió patida recentment, la parella sap que es pot produir un retrobament inesperat. L'andalús pensava que el PSG seria el seu club almenys per un parell de temporades més, però tot ha canviat.

Tot indica que no tenen pensat renovar el jugador i que s'hauria de buscar un altre destí a l'estiu. Si tot va segons el que estava previst, el més probable és que Sergio Ramos acabi a l'Aràbia Saudita, amb dos bons amics seus del Reial Madrid. Els anys passen per a tothom, i aquests ja no són uns nens.

Foto de Sergio Ramos jugant amb el PSG.
Sergio Ramos podria acomiadar-se del futbol d'elit. | GTRES

La cursa de Sergio Ramos fa un impactant gir

La parella de Pilar Rubio tornava a recuperar el seu nivell i al PSG s'havia consolidat com un dels centrals titulars. Tot i això, als seus trenta-sis anys, el club parisenc no li pot assegurar un lloc a l'equip. És per això que l'espanyol potser hauria d'anar buscant destins per poder continuar gaudint del que li agrada més.

En aquest cas, el futbol saudita vol acollir-lo per continuar millorant la seva lliga. Però per a aquest nou projecte Sergio Ramos no estaria sol. Dos jugadors del Reial Madrid que han compartit vestidor amb ell podrien marxar cap al mateix lloc. Aquests són Karim Benzema i Luka Modric.

Tot i que el francès i el croat són grans estrelles al Bernabéu, l'edat no perdona i ni els jugadors ni la directiva veurien amb mals ulls que tots dos marxessin a Aràbia. Així, Sergio Ramos, Benzema i Modric s'unirien a Cristiano Ronaldo i pujarien el nivell del futbol saudita. Això sí, no ho faran gratis i si volen que aquests tres cracs arribin al Golf Pèrsic, hauran de preparar molts diners.

Sergio Ramos, Benzema i Modric podrien acomiadar-se del futbol d'elit

Diversos representants oficials del país han assegurat, segons el diari El Mundo, que estarien preparant uns trenta milions d'euros a cada un per temporada, i que un cop fitxats, podrien escollir a quin equip volen jugar de la lliga.

Sergio Ramos, Benzema i Modric acaben contracte al juny i en cas d'acceptar l'oferta d'Aràbia, serien dels jugadors més ben pagats del món. Amb Cristiano Ronaldo, farien que la lliga d'Aràbia es torni més entretinguda.

Tots tres jugadors esperen que els seus clubs els presentin una oferta de renovació, però potser aquell moment no arribi mai. Sobretot per a la parella de Pilar Rubio, que és el que té més paperetes per abandonar el seu equip.

Si se'n va, adeu a Espanya

Sergio Ramos és conscient que després de la lesió es podria perdre els vuitens de la Champions League. Aquesta competició és la que el portava al camí directe per entrar de nou en una convocatòria d'Espanya.

Luis de la Fuente va ser clar amb ell, i sap que si no està a l'altura, no tornarà a representar el seu país. Per al seleccionador és important que els seus jugadors tinguin molts minuts als seus equips.

I és que si Sergio Ramos no renova amb el PSG, el més normal és que Galtier, el seu entrenador, ho deixi a la banqueta fins a final de temporada. Això seria la sentència definitiva per a la parella de Pilar Rubio. D'aquí a unes setmanes, els plans de l'andalús podrien canviar. De PSG i Selecció a lliga d'Aràbia.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp