Per a mi seria una alegria que l'Antonio David em denunciés

Rocío Carrasco ha mogut el focus d'atenció del seu relat, que fins ara enfocava la seva filla, i centrar-lo en el seu exmarit

Rocío Carrasco va acudir al plató de Telecinco per reivindicar el seu testimoni i aclarir algunes informacions que van sortir a la llum en un intent de desacreditar el seu relat. L'entrevista principalment es va centrar en la relació maternofilial entre Rocío Carrasco i Rocío Flores. Rociíto no parla amb la seva filla des del 2012, quan la jove la va apallissar brutalment.

La relació entre Rocío Carrasco i la seva filla eclipsa l'entrevista

Fa unes setmanes, la jove va fer una crida a la seva mare que va donar peu a tota mena de preguntes sobre la deteriorada relació maternofilial. Un vincle que, malgrat els conflictes que l'han marcat, és impossible de trencar. «Aquest vincle no es pot trencar, per molt que ho hagin intentat. Ara està enterrat o bé és invisible o transparent. El vincle segueix. A ella l'he parit jo i això no m'ho treu ningú», va assegurar la filla de Rocío Jurado, obrint una porta a la reconciliació amb la seva filla, tot i que va dir que de moment no s'hi vol apropar perquè considera que cap de les dues està preparada per fer el pas.

Això no és l'únic que Rocío Carrasco va dir en referència a la seva filla, però en tot moment la madrilenya va voler treure el focus d'atenció de sobre la jove i centrar-lo en Antonio David, a qui considera el veritable culpable de l'actitud de la seva filla. «La culpa la té una altra persona, que és el responsable que ella actués d'aquesta manera. La Rocío va arribar a ser botxí perquè abans havia estat víctima, una víctima encara més vulnerable que jo», va assenyalar en un intent d'exculpar la seva filla, a qui mai va arribar a denunciar per l'agressió.

La filla de Pedro Carrasco va mostrar inquietud per la capacitat que té el seu exmarit de desviar l'atenció mediàtica, ja que ha aconseguit que tertulians i espectadors estiguin més centrats en el relat familiar —tant pel que fa a l'aspecte maternofilial com els conflictes amb diferents membres de la seva família com Rosa Benito i Amador Mohedano— que en el testimoni que ofereix com a víctima de violència de gènere.

Rocío Carrasco assumeix les conseqüències de la docusèrie: la possible denúncia d'Antonio David

Precisament per aquest motiu, Rocío Carrasco va voler deixar molt clar que el seu relat té com a objectiu alçar la veu contra una persona que li ha arruïnat la vida i va assegurar que episodis com la pallissa de la seva filla només són narrats per contextualitzar i posar de manifest la capacitat de manipulació d'«aquest ésser» —així és com feia referència a Antonio David— i les agressions que ha comès. 

No obstant això, Rociíto va dir que és completament conscient de les conseqüències que es poden derivar del seu testimoni públic i que està capacitada per assumir una possible denúncia penal per part d'Antonio David. És més, la neboda d'Amador Mohedano va manifestar que, per a ella, seria una victòria el fet que el seu exmarit la denunciés, ja que això suposaria reobrir el cas i li donaria l'oportunitat de declarar davant d'un jutge, que és el que fa molts anys que demana a la justícia. «Per a mi seria una alegria que Antonio David em denunciés», va assegurar molt convençuda. I, tot i que no va voler entrar a valorar si el pare dels seus fills finalment prendrà accions legals contra ella, va deixar molt clar que, si escau, ella sí que ho farà.

La filla de 'la més gran' sempre ha confiat en la justícia i està disposada a seguir lluitant als tribunals perquè el seu testimoni sigui reconegut.


Comentaris

envia el comentari