Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de la sèrie 'Los Serrano

Jorge, 'Curro' de 'Los Serrano', trenca el silenci per desmentir diversos rumors

L'actor ha utilitzat les seves xarxes socials per desmentir algunes dades sobre la seva biografia a la 'Viquipèdia'

Imatge d'arxiu de la sèrie 'Los Serrano
Jorge, 'Curro' a 'Los Serrano', trenca el silenci per aclarir diverses mentides sobre ell | Twitter

Dotze són els anys que han passat des que 'Los Serrano' finalitzava les seves emissions l'any 2008. Va ser una sèrie que va marcar la vida de diverses generacions i que es va convertir en un èxit d'audiències. I encara que a la majoria de l'elenc de la ficció l'hem pogut veure en altres projectes, n'hi ha alguns que han passat més desapercebuts.

Curro, el més petit de la família Serrano, va ser un dels personatges més estimats, ja que era l'encarregat de narrar cada capítol, i gràcies a la innocència i les divertides ocurrències del seu personatge va aconseguir enamorar els fans. Ara, Jorge Jurado, l'actor que donava vida a aquest nen, ha tornat a aparèixer públicament per desmentir algunes coses que s'han dit sobre ell.

Jorge Jurado, molest

L'intèrpret, que ara té 27 anys, ha utilitzat les seves xarxes socials per compartir el seu enuig per la descripció errònia que hi havia al seu perfil de 'Wikipedia': «Soc més madrileny que la Gran Via de Madrid», ha sentenciat, corregint la dada que deia que havia nascut a Móstoles i que té arrels llatinoamericanes.

De la mateixa manera, també ha desmentit haver fet teatre i sobretot, haver participat a 'Marcelino, pan i vino'. Ell mateix ha estat qui ha modificat els errors que hi havia en la seva biografia en aquesta enciclopèdia virtual. No és estrany que es trobin algunes errades  a la 'Wikipedia', ja que es tracta d'una organització lliure i oberta que pot ser editada per qualsevol persona registrada, encara que amb supervisió, perquè no hi hagi vandalisme.

No obstant això, no totes les dades eren errònies i l'actor també s'ha mostrat completament sorprès pel fet que alguns dels seus seguidors recordi el seu primer paper com a actor al cinema, amb el llargmetratge de l'any 2002, 'El florido pensil', que seria el que el portaria posteriorment a la 'petita pantalla'.

D'actor a enginyer informàtic

A més de la seva faceta com a actor, el jove de 27 anys estudia una Enginyeria Informàtica a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Informàtics de la Universitat Politècnica de Madrid. Així mateix, utilitza el seu compte d'Instagram per opinar i ressenyar videojocs, una de les seves grans passions.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vaig trobar la felicitat. . . . . . . . . #Cadiz #Playa #cala #Verano #felicidad

Una publicació compartida de Jorge Jurado. (@ Jorgejurado93) el

Les grans aficions de Jorge

Jorge Jurado és un gran aficionat a l'esport i, en especial, al futbol. És per aquest motiu que actualment col·labora amb 'Famosos Solidarios', una organització sense ànim de lucre que, a través d'esdeveniments esportius, ajuda els qui més ho necessiten.

L'intèrpret va sempre als seus esdeveniments esportius i anima els seus companys a unir-se a aquesta iniciativa. De fet, l'any  2019 va aconseguir emportar-se el premi al 'Famoso Solidario' en el lliurament de premis de la lliga de veterans.

Una altra de les seves grans aficions és la música electrònica, i per això, a més d'estudiar enginyeria i treballar com a actor, també ha fet de DJ en algunes ocasions.