YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un seriós problema de salut gairebé acaba amb la vida d'Asraf Beno

El concursant de 'La casa fuerte' ho explicarà avui al programa 'Volverte a ver' amb Carlos Sobera

Asraf Beno motl seriós a La Casa Fuerte
Asraf Beno s'ha emocionat quan ha volgut explicar-ho | TELECINCO

La polèmica entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera va fer que l'estrena de la nova temporada de 'Volverte a ver' es retardés, ajornant-se setmana rere setmana per donar espai televisiu als especials sobre el cas de Cantora. Així doncs, Telecinco va creure convenient prioritzar la família Rivera Pantoja i anar ajornant el programa que presenta Carlos Sobera i que a més, té com a primers convidats estrella Asraf Beno i Isa Pantoja.

'Volverte a ver' estrena temporada amb Asraf Beno i Isa Pantoja

En un primer moment, es volia fer coincidir l'estrena de 'La casa fuerte' amb la de 'Volverte a ver', ja que en el programa de Sobera es volia treure a la llum un secret sobre Asraf, que es convertiria en una notícia d'abast nacional i que podria acabar influint en el 'reality'. Ara bé, com que no ha pogut ser així, haurem d'esperar que finalitzi 'La casa fuerte' per descobrir la confessió personal que va fer Asraf en el programa de Carlos Sobera

Tanmateix, Sobera ha visitat Telecinco per avançar-nos als fets i ha afirmat que hi va haver un moment en què un seriós problema de salut gairebé posa fi a la vida d'Asraf Beno. Causant intriga, el programa ha decidit que Sobera pogués saludar Isa i a Asraf, entrant a 'La casa fuerte'. La reacció del jove ha estat al·lucinant, ja que ha trencat a plorar quan ha vist Sobera. 

Sobera ha insistit que tothom miri el programa i així podrem saber perquè la parella ho ha passat tan malament. Tot això va passar quan van començar la relació i, possiblement, per això estan tan units.

Podria canviar la imatge que tenim d'Asraf Beno

En el vídeo promocional de 'Volverte a ver' es pot veure com Asraf Beno agafa les mans d'Isa i les dirigeix cap al seu cor, la qual cosa ens fa interpretar que potser el model va tenir problemes de cor. Asraf ha assegurat que a 'Volverte a ver' entendrem moltes de les seves reaccions dins el programa 'La casa fuerte'. Tot i això, els espectadors creuen que els comentaris masclistes no poden ser justificats pels seus problemes de salut.

El nou concursant de 'La casa fuerte', Efrén Reyero, va entrar al concurs assegurant que havia tingut contacte amb Isa Pantoja, mentre ella ja estava sortint amb Beno. A més, Asraf ho confirma, ja que ell mateix va declarar fa uns dies que hi va haver una nit en la qual va intentar contactar amb la seva parella durant hores, però que no hi va haver manera de trobar-la.

Avui, i gràcies a Kiko Jiménez, hem sabut que Isa va anar a dormir a casa seva, despertant així la gelosia de Gloria Camila Ortega i d'Asraf Beno. Col·laboradors com María Jesús Ruiz o Carolina Sobe asseguren que la relació entre Isa i Asraf és tòxica i està plena d'infidelitats.

Setmanes enrere, en una gala de 'La casa fuerte', es va donar a entendre que realment Isa i Asraf tenen una relació oberta. Ara bé, llavors no es pot entendre la gelosia d'Asraf, que ha arribat a enfadar-se perquè la seva parella parla amb altres nois del 'reality'. Recordem que la parella té previst casar-se quan surtin del programa de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari