Shaila Dúrcal y Emma García en 'Viva la vida'

Shaila Dúrcal no vol parlar de l'accident que li va fer perdre un dit de la mà

La cantant va demanar a la presentadora de 'Viva la vida' que deixessin de banda el tema

Després d'un any lluny del panorama mediàtic, Shaila Dúrcal va tornar a trepitjar un plató de televisió. En concret, va ser el de 'Viva la vida' de Telecinco, on va anar diumenge amb la intenció de presentar el seu nou projecte musical. Aquest era el principal tema que la cantant volia abordar, ja que va deixar clar que no volia parlar sobre l'accident que recentment li va fer perdre un dit de la mà.

Primer intent d'Emma García

Emma García va rebre a la filla de Rocío Dúrcal amb un somriure a la cara que també va mostrar la convidada en tot moment. Com era d'esperar, van parlar sobre la seva mare i, després, sobre els seus plans laborals. Però la presentadora també va voler interessar-se pel seu estat de salut i va decidir dir aquestes paraules. «Què t'ha passat aquest any? T'han passat moltes coses, hem estat molt preocupats». A partir d'aquí, la cantant es va mostrar visiblement incòmoda i va intentar fugir del tema donant les gràcies per la preocupació.

  • Notícia relacionada: La cantant Shaila Dúrcal perd part d'un dit a un accident

Tot i això, Emma va voler continuar preguntant a l'artista per l'accident que va patir fa poc i va decidir ser una mica més directa. «Però et vas tallar amb un ganivet?». Davant d'aquesta pregunta, Dúrcal no va poder escapar. «Eren les cinc del matí, encara era tot massa surrealista per a mi però ho volia compartir amb la meva gent. Vaig perdre un tros de dit», va explicar.

Shaila Dúrcal, incómoda ante las preguntas de la presentadora
Shaila Dúrcal, incòmoda davant les preguntes de la presentadora | Telecinco  

«No em ve de gust parlar sobre això»

La presentadora va voler anar més enllà i conèixer els motius de l'accident però, llavors, Shaila va ser més contundent i va dir el següent. «No m'agrada parlar d'això perquè, la veritat, va ser una estupidesa meva i ja he de viure amb això i no em ve de gust parlar-hi. Però l'important és que podia haver sigut molt pitjor».

A més, la cantant va assegurar que ja havia superat aquest moment tan dur gràcies a l'afecte de la seva família i dels seus seguidors. Com a curiositat, va demostrar que és capaç de treure el costat positiu a successos greus com aquest, confessant que aquest fet l'havia ajudat a deixar de fumar.

  • També pots llegir: Shaila Dúrcal celebra els seus 39 anys rodejada de la seva família