Fotomuntatge de Clara Chía i Shakira

Shakira duríssima: carrega sense pietat contra Gerard Piqué i Clara Chía

Amb aquesta nova cançó, Shakira destrossa a Gerard Piqué

Tothom parla del mateix. I és que Shakira ho ha tornat a fer, però aquest cop sense indirectes. La cantant colombiana ha tret aquesta matinada nova cançó de la mà del compositor i productor discogràfic argentí Bizarrap i sense cap mirament, ha obert la caixa de pandora. Shakira, més clara que mai, ha clavat l'estocada final a Gerard Piqué

No només l'exblaugrana ha sortit mal parat amb aquest nou senzill. Clara Chía, actual parella de l'empresari català, també ha rebut la seva part del pastís més amarg de la de Barranquilla. Amb aquesta cançó, Shakira posa punt final a la seva estada a Catalunya i posa rumb cap Miami més a gust que un arbust que dirien alguns. 

Evidentment, tots els seguidors de la cantant estaven convençuts que aquesta nova cançó amb Bizarrap aniria dirigida cap a Piqué. El que ningú es pensava, però, és que la lletra fos tan explícita i directe. D'aquesta manera, Shakira ha incendiat les xarxes socials. Creieu que era la seva intenció? Segur que sí. 

«Ets amb una igualeta que tu» 

El cert és que la lletra d'aquesta cançó està repleta de bombes. Cada frase és més incendiària que l'anterior. Una de les més evidents, la qual va dirigida a Clara Chía és la següent: «A tu et vaig quedar gran, i per això ets amb una igualeta que tu», canta la colombiana. 

Shakira
Shakira en el videoclip del seu nou senzill amb Bizarrap. | Twitter/@bizarrap

I no només això, Shakira fa un pas més. «Té nom de persona bona, clarament no és com sona. Clarament és igualeta que tu». En aquesta estrofa podem veure com la del 'Waka Waka' juga amb el nom de Clara Chía per menysprear-la. 

Això sí, qui s'emporta la pitjor part en aquest nou projecte de Shakira és sens dubte Gerard Piqué. A més, la cantant, molt ocurrent, fa jocs de paraules amb el cognom del futbolista. Per si a algú no li hagués quedat del tot clar a qui va dirigida aquesta lletra. «Salpique» és una de les paraules que podem sentir.

En definitiva, Shakira ha comprimit tot el viscut en aquests darrers mesos en una sola cançó. Des de la primera frase fins a l'última es pot palpar el dolor que deu haver patit la colombiana. Ara caldrà esperar per veure si Gerard Piqué reacciona a aquesta bomba de la seva ex. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp