Shakira

Shakira es deixa veure amb un altre home després de la seva ruptura amb Gerard Piqué

La cantant colombiana intenta continuar amb la seva vida amb normalitat

Shakira intenta que la seva separació de Gerard Piqué resulti el menys traumàtica possible. Ella amb prou feines s'ha deixat veure en públic en els darrers temps, mentre que el futbolista ha estat captat diverses vegades en companyia d'una noia. Cadascú intenta superar la ruptura com pot.

En aquest sentit, el jugador del Barça podria mantenir una relació amb una jove cambrera rossa. Se'ls ha fotografiat a restaurants de la ciutat comtal, però també a Estocolm, la capital de Suècia.

Imatge de Shakira practicant surf en aigües del Cantàbric
Shakira ha estat practicant surf en aigües del mar Cantàbric. | Mediaset

Cada nova revelació que apareix enfonsa Shakira una mica més. Tot i això, ella tampoc no sembla disposada a perdre el temps. Així ho demostren les darreres imatges que han destapat alguns mitjans, on apareix amb un altre home.

La colombiana va gaudir durant uns dies de la platja d'Oyambre, a Cantàbria, en comptanyia dels seus fills Milan i Sasha. No era la primera vegada que hi acudia, ja que també va ser captada en alguna ocasió pels fotògrafs en companyia de Piqué.

Els fills de la parella, principal motiu de conflicte

Precisament, els nens són el principal motiu de conflicte entre la parella, qüestió per la qual han decidit deixar la separació i la custòdia a les mans dels millors advocats especialitzats. La cantant s'ha decantat per Pilar Mañé, coneguda matrimonialista, mentre que ell va optar pel despatx de Ramón Tamborero, lletrat es va ocupar dels assumptes d'Arantxa Sánchez Vicario.

Ambdós ho tenen tot preparat per començar una batalla que promet ser llarga. Asseguren que la relació entre els dos protagonistes és inexistent, que no es creuen cap paraula des de fa temps. De fet, el futbolista fa temps setmanes que resideix fora del domicili familiar, com recullen alguns mitjans.

Shakira es va desplaçar fins a terres càntabres per practicar un dels esports que més li agrada, el surf. També gaudeixen d´aquesta especialitat els seus dos fills, molt aficionats a la mar. Fins ara, sempre havia acudit tota la família al complet, amb Piqué al capdavant.

Però aquesta vegada, el central del Barça no hi té cabuda. Ell s'havia ocupat dels menors fa uns dies, amb els quals va anar a Wimbledon. Però ara era el torn de la mare.

L'artista està fent els seus primers passos al món del surf. Segurament haurà empassat una mica d'aigua o patit alguna rebolcada en aigües del Cantàbric. Però perquè l'experiència sigui tan satisfactòria com sigui possible s'ha envoltat d'uns monitors experimentats.

El Daily Mail ha aconseguit les últimes imatges de la colombiana a Oyambre. Pel que sembla, en tot moment es va mostrar molt feliç i amb un somriure a la boca. És com si s'hagués oblidat del tot de Piqué.

Shakira allibera tensió a l'aigua

Shakira ha estat vista en companyia dels seus monitors, que no la van deixar sola en cap moment. L'esport ajuda a alliberar tensió, però també a mantenir la ment distreta, oblidant durant algunes hores dels problemes que poden preocupar.

Se la va poder veure radiant, encantada de la vida amb els nois que la van acompanyar a l'aigua. No són els substituts de Piqué, però almenys va poder passar un moment agradable. Sap que encara li queda molt per surfejar, sobretot pel que fa a qüestions legals.

Si no arriben a un acord abans, el més probable és que la parella hagi de retrobar-se a un jutjat. Ella té intenció de mudar-se a Miami amb els petits, cosa que no estaria disposada a acceptar el futbolista, ja que no vol que els seus petits marxin tan lluny.

El que sembla clar és que Shakira no té intenció de quedar-se a Barcelona gaire més temps. Després de 12 anys a la capital catalana vol donar per finalitzada aquesta etapa.