Shakira a dins d'un cotxe

Shakira pateix un nou incident amb el seu cotxe: nerviosa i a les portes de l'hospital

La cantant colombiana ha patit un incident quan es dirigia a l'hospital a visitar el seu pare

Shakira  no està passant pel seu millor moment. I és que la cantant ha vist com en pocs mesos la vida que coneixia s'ensorrava. Els mitjans de comunicació ràpidament es feien ressò de la seva separació de Gerard Piqué el passat mes de juny, una relació que sembla que no ha acabat de la millor forma.

A tot això, també cal sumar els seus ja coneguts problemes amb Hisenda. Però per si encara no n'hi hagués prou, el seu pare travessa ara un delicat moment de salut.

Shakira i Piqué assistint de públic a un esdeveniment
La cantant ha de fer front a la seva separació amb Gerard Piqué. | GTRES

Shakira pateix un lleu incident quan es dirigia a l'hospital

El pare de la colombiana, William Mebarak, va patir fa unes setmanes una caiguda important. Segons informa la revista ¡Hola!, el seu progenitor, de 90 anys, havia estat donat d'alta de l'hospital, però ha hagut de ser ingressat novament.

D'aquesta manera, es veia a Shakira amb la seva furgoneta Volkswagen dirigint-se a la Clínica Teknon de Barcelona, on el seu pare es troba hospitalitzat, acompanyada dels seus fills. Els paparazzis que es trobaven a la zona van fotografiar a la cantant de Waka Waka visiblement nerviosa, després de descobrir que tenia les dues rodes del cotxe punxades.

Els problemes legals de Shakira

Els problemes sembla que no s'acaben de moment per la de Barranquilla. Després de la seva ruptura amb Gerard Piqué, ara estaria damunt la taula el tema de la custòdia dels seus dos fills en comú, Milan, de 9 anys, i Sasha, de 7. 

La cantant voldria emportar-se'ls a Miami, on té una mansió i on també viuen els seus pares i germans. Una idea que l'enfrontaria amb el pare dels nens, que desitjaria que es quedessin a Barcelona, la ciutat que els ha vist néixer i on han crescut.

I a la seva separació amb el català, se li suma la seva causa amb Hisenda, que continua oberta. I és que està acusada d'haver defraudat 14,5 milions d'euros.

No obstant això, ella afirma que la seva conducta «sempre ha estat irreprotxable». D'aquesta forma, ho ha deixat tot en mans del seu equip legal. Ara, si accepta que ha comès un frau, haurà de buscar un pacte amb l'Advocacia General de l'Estat i amb la Fiscalia per evitar la presó i pagar una multa milionària.

Shakira veient jugar Gerard Piqué

La cantant està acusada de defraudar 14,5 milions d'euros a Hisenda. | GTRES

Tanmateix, pot estar d'enhorabona pel que fa a la música. La seva última cançó amb Rauw Alejandro, Te Felicito, ja ha aconseguit 50 milions de reproduccions mensuals a Spotify. Sens dubte, sembla que almenys l'èxit professional no l'ha abandonat de moment.

▶️ El nou negoci que acaba de comprar Gerard Piqué per gairebé 15 milions d'euros