Primers rumors de casament entre Piqué i Shakira

Així ho ha fet públic la revista 'Lecturas', que assegura que la parella passa per un moment idíl·lic i l'enllaç és una possibilitat real

Apareixen nous rumors sobre Gerard Piqué i Shakira, i és que Pilar Eyre ha publicat al seu bloc de 'Lecturas' que  la parella no pensa a separar-se, és més, fins i tot podria estar pensant a casar-se. L’exclusiva d'Eyre assegura que «el que més mal li fa a Shakira són els recurrents rumors de ruptura amb Gerard Piqué, una altra mentida, ja que la parella inclús podria estar pensant a passar per la rectoria, o pel jutjat, ja que no consta que cap dels dos sigui creient».

La parella es porta 10 anys de diferència i aquest dissabte ell fa 32 anys i ella 42, el que marca el 2 de febrer com la data màgica de la parella. És per això que Piqué fa dos dosos amb els dits quan celebra els gols.

Shakira paga 14,5 milions d’euros més a Hisenda

Un altre tema que ha perseguit últimament a la cantant colombiana ha estat el seu deute amb Hisenda. Fa poc més d’un mes es va fer públic que Shakira continua pagant el seu deute a Hisenda. L’Agència Tributària considera que la cantant colombiana ha estat resident fiscal a Espanya des del 2011, any en el qual va començar la seva relació amb el futbolista Gerard Piqué, motiu pel qual ja va haver de pagar  20 milions d’euros a principis d'any per saldar part del seu deute.

Hisenda ha hagut de pagar a Hisenda 14,5 milions d’euros | La Voz de Galicia

Ara, però, Hisenda s’ha querellat contra Shakira i aquesta ha hagut de pagar  14,5 milions d’euros més per haver defraudat l’IRPF, Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, entre els anys 2012 i 2014 perquè, segons l’Agència Tributària, la cantant va simular viure a les Bahames per evitar pagar els impostos.

En el seu moment, Shakira va explicar que en aquell temps vivia a les Bahames, en una casa que va comprar l’any 2004, quan encara era parella d’Antonio de la Rúa. A més a més, durant el 2013 va estar mig any gravant  el programa de ‘La Voz’  als Estats Units on va participar com membre del jurat i, cap a finals d’aquell any, va tindre el seu primer fill amb Gerard Piqué. Va ser aleshores quan la parella va decidir comprar una casa a Esplugues del Llobregat, tot i que la cantant va declarar que residia oficialment al país el 2015.

Gerard Piqué també està sent investigat per Hisenda | Instagram

 

Gerard Piqué també té problemes amb Hisenda

Menys conegut és el cas de Gerard Piqué, que també va tenir una reclamació d’Hisenda  de la qual el central del Barça es defensarà als tribunals. Sembla, que Hisenda té la parella en el punt de mira.