Fotomuntatge de Frank Blanco i la seva dona Sira Fernández

Sira Fernández, la dona de Frank Blanco, que va canviar totalment després de l'embaràs

Sira Fernández està casada amb Frank des de fa gairebé deu anys

Sira Fernández ha passat de ser una periodista relativament poc coneguda a la dona d'un dels presentadors de moda de la televisió. Això comporta que les mirades s'hi fixin, ja que és la dona que comparteix la vida amb Frank Blanco.

Frank s'acaba d'estrenar com a presentador d'un programa de cor a Telecincoi està bregant amb la primera gran prova de foc. Sí, perquè l'èxit del format pot ser l'avantsala d'una carrera televisiva d'èxit a Mediaseto l'inici del declivi.

Frank, juntament amb Verónica Dulanto, és l'encarregat de pilotar el programa dels caps de setmana a Telecinco. Ya es verano està en fase de proves per veure si revalida format i cares a la tardor, quan la lliga de les audiències es juga de debò.

Frank té el suport, en aquesta decisiva aventura televisiva, de la seva dona, Sira Fernández. Ella també es dedica als mitjans de comunicació, i per això sap la importància de l'audiència a la televisió.

Frank Blanco i Sira, la gran decisió després de l'embaràs

Frank Blanco i Sira Fernández es van donar el 'sí vull' el 3 d'agost del 2013, aquesta setmana ha fet 9 anys.

La celebració va ser a Begur, a la Costa Brava, en una cala de somni que la parella va voler adornar amb centenars d'espelmes i fanalets. És a dir, tot molt romàntic i mediterrani. Tots dos provenen del periodisme i es van conèixer a principis dels 2000 quan presentaven Los 40 Principales.

Al principi, segons Blanco, «no ens suportàvem. Era fins i tot odi. Vam tenir un programa a la tarda de molt èxit i encara sort que s'ha acabat. Estàvem encantats perquè ja només ens havien de veure pels passadissos. Ens saludàvem per educació».

Posteriorment, van tornar a coincidir ja en un programa de televisió. «Ho intentem de nou i ens retrobem. Ens comencem a respectar i, no sé com, va sorgir l'espurna», confessava.

El gran canvi en la vida de Sira i de Frank va ser el seu casament, en què van segellar la seva relació. Quan es van casar ja tenien dos fills; Martín, nascut el 2011, i Mateo, el 2012. Va ser llavors quan van decidir formalitzar la seva relació i unir les seves vides per sempre.

Com a curiositat, a la festa va sonar el clàssic de Sinatra, Fly Me To The Moon. Una lletra que porten gravada a les seves aliances, de fet Frank porta Fly Me i Sira, To The Moon.

Sira Fernández torna al lloc que el seu marit no vol veure ni en pintura

Professionalment, Frank Blanco no ha deixat de treballar durant tot aquest temps. Sonada va ser la seva marxa del Grup Prisa, el conglomerat mediàtic que el va llançar a la fama i del qual se'n va anar amb males sensacions.

Segons sembla, hi havia desacords interns perquè compaginés la seva feina allà amb Zapeando, programa que ha estat fent a La Sexta. La seva marxa anava acompanyada de la sortida de Sira, una altra històrica dels micròfons de Prisa.

Imatge de Frank Blanco acompanya de la seva dona, Sira Fernández
Frank Blanco i Sira Fernández, una sòlida parella en els mitjans de comunicació | GTRES

I no ha estat fins al 2020 quan Sira es reincorporava de nou a Prisa Radio, ocupant el lloc adjunt a la direcció d'antena de la Cadena SER, un lloc de responsabilitat estratègica. Alhora, segons diverses fonts, Frank Blanco va estar a punt de tornar a fitxar per Prisa i les negociacions estaven força avançades.

Tot i això, les condicions contractuals i econòmiques que posava el presentador no encaixaven amb la delicada situació econòmica del grup. Així doncs, Frank, que ja estava vinculat a Mediaset(havia dirigit els debats de Gran Hermano entre el 2012 i el 2013) va decidir apostar fort per Telecincoi així ho ha fet.

En paral·lel, ha fitxat també per Podimo, per entrar al món dels 'podcast'. Així mateix, té experiència al món literari, ja que ha escrit dos llibres, un sobre la crisi dels 40 i un altre sobre els pares primerencs.