Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Olga Moreno

«Espanya és masclista»: 'Socialité' parla amb la veu autoritzada de Rocío Carrasco

El triomf d'Olga Moreno a 'Supervivientes' ha desencadenat una onada d'indignació

La victòria d'Olga Moreno a 'Supervivientes 2021' ha dividit a tot el país i a les principals cares conegudes de 'Mediaset'. Ningú ha quedat indiferent davant la guanyadora més polèmica de la història del 'reality' de Telecinco.

El programa 'Socialité' ha estat un dels primers a analitzar el que ha passat i conèixer de primera mà les reaccions d'alguns companys de professió. Entre ells, fidels defensors de Rocío Carrasco que han mostrat el seu pesar davant el qual consideren una mena de 'victòria del masclisme' al nostre país.

Aquest és el cas de Belén Rodríguez, gran amiga de la filla de Rocío Jurado. La col·laboradora no ha tingut objeccions a mostrar la seva indignació a través de les seves xarxes socials i públicament a la televisió després de la final.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Belén Ro reacciona a 'Socialité' al triomf d'Olga Moreno a 'Supervivientes 2021'

Davant María Patiño, la veu autoritzada de Rocío Carrasco ha volgut deixar molt clar els suposats motius que van dur a Olga Moreno a alçar-se amb la victòria.

Als seus ulls, no ha estat un triomf fruit dels seus dots com a supervivent. Si no, més bé, a una estratègia de victimisme amb la qual hauria aconseguit enganyar als seus companys i a l'audiència.

«Olga ha traït a tots els amics que tenia. Ha utilitzat el discurs barat del victimisme. Ha enlluernat als seus companys amb les polseres de l'amistat perquè no la nominessin en tot el concurs», ha assenyalat la periodista a 'Socialité'.

Encara que a Belén Ro li costa reconèixer la victòria de la malaguenya, ha d'assumir que les votacions li han donat a l'empresària el xec de 200.000 euros. Assegura que gran part d'Espanya es nega a acceptar-la com a guanyadora, però evita entrar en acusacions de 'tongo' cap al 'reality'.

«Olga ha guanyat i és una realitat, però per descomptat no és la guanyadora d'Espanya, no per les xarxes. Ni per al carrer, ni per als confidencials, ni per als diaris, ni per l'opinió popular. Olga no passarà a la història com una gran guanyadora de 'realities' i els seguidors així ho manifesten», assegurava sense cap mena de dubte.

Belén Ro defensa a Rocío Carrasco i titlla la societat espanyola de masclista

Després d'assenyalar que el triomf d'Olga Moreno té matisos, l'amiga de Rociíto ha hagut de justificar el seu discurs explicant a què s'ha degut la seva victòria. Per què la dona d'Antonio David ha rebut més vots si, suposadament, no compta amb el suport popular?

Doncs Belén Ro ho té clar: perquè ha rebut els vots d'un país masclista. Una societat que, segons argumenta, nega que Rociíto sigui víctima de violència de gènere i dona suport a Antonio David malgrat tot el que ha sortit a llum.

«Ha guanyat perquè a la fi som un país masclista i no hem avançat absolutament res. També és perquè guanya el que més vots té, no qui més s'ho mereix», deia rotundament davant la seva companya María Patiño a 'Socialité'.

Les seves declaracions no han estat exemptes de polèmica en les xarxes socials. Moltes persones s'han ofès per aquestes paraules de la tertuliana cap a la societat espanyola, encara que també han estat molts els que han sortit en massa a mostrar el seu suport.

«Qui s'ofèn perquè Belén Ro ha afirmat que Espanya és una societat masclista? Si senyors, ho és, Espanya ho és. Només cal fer una volta per Twitter», publicava una usuària en un missatge compartit per Belén Ro en el seu compte de Twitter.

«A cada tuit o retuit en defensa de les dones i contra la VG salten 20 senyores i senyors masclistes», ha conclòs.