Rocío Carrasco, al plató de Telecinco, el dia que es va emetre l'últim episodi de la seva docusèrie

David Flores enfonsa Rocío Carrasco a plató: «Ets la millor persona que he conegut»

David Flores va anar a Telecinco per rebre Olga Moreno en el programa final de Supervivientes

Olga Moreno s'ha convertit en la flamant guanyadora de Supervivents 2021 i David Flores ha celebrat la seva victòria més que ningú. Rocío Carrasco podria estar molesta amb ell, perquè ha aparegut per primera vegada a televisió per a fer costat a la seva madrastra.

David Flores sempre ha gaudit d'un vincle molt especial amb Olga Moreno i no ha dubtat en anar a Telecinco per demostrar-ho. Tothom que el coneix assegura que és noi magnífic: sensible, afectuós i intel·ligent.

El fill de Rocío Carrasco fa molt temps que no té relació amb la seva mare, així que ha trobat en Olga Moreno un refugi perfecte. Està encantat que s'hagi emportat els 200.000 euros del premi perquè demostra que el públic no confia en certes acusacions.

Els dos fills de Rocío Carrasco donen suport a Olga Moreno

David Flores va trepitjar el plató de Telecinco per a felicitar-la i cap periodista ha passat per alt les paraules que li va dir a cau d'orella. «Olga Moreno Obrero, la millor del món sencer», mentre que ella va respondre: «El meu nen».

El fill d'Antonio David Flores mai havia trepitjat un plató, però ha trencat la norma per poder abraçar a una de les persones més importants de la seva vida. Ningú s'esperava que l'aparició del jove, que ha protagonitzat un moment molt emotiu per a tots els espectadors.

«És la millor persona que he conegut mai», va dir David Flores sense pensar-s'ho. Gran part del públic està d'acord amb aquest plantejament, motiu pel qual el van convertir en l'estrella del programa.

Rocío Flores, igual que el seu germà, també li va dedicar unes paraules molt emotives a Olga Moreno. Rocío Carrasco, nova reina del feminisme, està ferida de mort, ja que els seus dos fills li han donat la mà a una de les seves enemigues.

«Fins al final amb tu. Tant de bo surtis victoriosa aquesta nit perquè t'ho mereixes», deia Rocío Flores. «Has demostrat amb escreix que res se't resisteix. Has donat tot de tu, t'has deixat la pell a Hondures», afegia la jove en les seves xarxes socials.


«La força física i mental que has demostrat tenir no és normal. Tant de bo jo fos igual de forta que tu», conclou la filla d'Antonio David i Rocío.

Un premi molt celebrat

La família Flores ha celebrat amb energia el triomf d'Olga Moreno, perquè els diners del premi arriben en un moment delicat. Cal recordar que l'exagent de la Guàrdia Civil es va quedar fa mesos sense treball i que tots els ingressos que rep depenen de la seva esposa.