Imatge de María Patiño i Jorge Javier Vázquez discutint al plató de Sálvame

Maria Patiño, farta de Rocío Flores: El gest xulesc que la deixa pel terra

Rocío Flores desplanta la premsa i María Patiño critica el seu comportament

María Patiño sempre ha tingut una postura clara amb Rocío Flores, tot i que ha trigat un temps a reconèixer els errors que ha comès amb la seva mare. Considera que la filla d'Antonio David està abusant del poder mediàtic que té i no s'ha comportat bé amb alguns dels seus companys.

Rocío Flores fa dos anys que treballa a la petita pantalla, però és conscient de la repercussió del seu personatge públic. Així doncs, no li tremola el pols a l'hora de jugar amb el lloc de feina de determinats col·laboradors, especialment amb els que tenen relació amb Rociíto.

María Patiño és conscient d'aquests rumors, encara que ningú ha pogut demostrar que la influencer hagi exercit el dret a veto. Recentment ha utilitzat el seu protagonisme a 'Socialité' per a carregar contra ella per l'actitud que va mostrar després del triomf d'Olga Moreno a 'Supervivientes'.

La filla de Rocío Carrasco va atendre els mitjans de comunicació, tot i que no va ser gaire amable amb els periodistes. La tertuliana de 'Sálvame' ha donat la cara pels seus companys, ja que considera que la jove no els va tractar bé.

«Li diria que tenim la capacitat de fer les preguntes des de la nostra llibertat. Aquí és on ella perd, perquè avui hi hauria una pregunta més que incòmoda i no l'estem fent», explica la presentadora.

La líder de 'Socialité' feia referència a un tema tabú durant la victòria de la dona d'Antonio David. Tothom volia saber com se sentia Rocío Carrasco després de la notícia, encara que ningú va tenir el valor de posar aquest assumpte sobre la taula.

No és la primera vegada que la gallega carrega contra Rocío Flores. En una ocasió li va retreure públicament la poca tolerància que té amb determinats personatges, com amb Jorge Javier Vázquez o alguns col·laboradors.

«Tots tenim dret a una nova oportunitat. Però no es poden consentir aquest tipus d'exigències i jugar amb la feina dels companys». Sempre s'ha comentat que Rocío va demanar no coincidir al mateix espai amb el comunicador català.

Rocío Flores desperta el descontentament de María Patiño

Olga Moreno ha donat per acabada la seva experiència a 'Supervivientes 2021', però no està disposada a renunciar tan fàcilment a la seva carrera mediàtica. Telecinco ja ha preparat un programa especial perquè respongui a tot el que s'ha explicat sobre ella.

María Patiño haurà de conviure amb ella durant una temporada, ja que el tema es tractarà en els programes on treballa. Fins i tot hi ha la possibilitat que coincideixin en algun espai perquè tenen horaris de feina molt semblants.

Rocío Flores ha aconseguit no creuar-se amb Carrasco pels passadissos de Mediaset, encara que la resta de personatges del grup no tindran la mateixa sort. Els espectadors estan desitjant veure algunes trobades, com la de la presentadora de 'Socialité' amb Olga.

Recordem que en un primer moment va ser bastant dura amb Rociíto. De fet, es va haver d'enfrontar a alguns dels seus companys. La periodista ha seguit tots els drames de la família Mohedano i tenia informació que contradeia el documental de Carrasco.

'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' va tractar molts temes, i la gallega va poder contradir la protagonista. Els defensors de la nova reina del feminisme no es van prendre bé aquest atreviment i María va acabar claudicant amb l'opinió majoritària.

L'audiència està convençuda que posarà en un compromís la guanyadora de 'Supervivientes 2021', ja que controla la història millor que ningú. El programa especial on concedirà l'entrevista que tothom anhela pot ser determinant perquè hi ha gent que té moltes esperances posades en ella.

La filla de 'la més gran' podria perdre el tron si la seva gran rival demostra que ha mentit per a destrossar al seu exmarit. Té possibilitats Antonio David d'esmenar la situació en què es troba?