Primer pla de Sofía Cristo somrient

Sofía Cristo serà mare amb un col·laborador de Telecinco

La filla de Bárbara Rey ja ha visitat diverses clíniques

Sofía Cristo acaba de fer 38 anys. La filla de Bárbara Rey ha aconseguit superar els seus problemes d'addicció i viu completament bolcada a ajudar als altres. Per fi, la DJ es troba en un moment de la seva vida tranquil i estaria pensant convertir-se en mare.

La seva vida íntima és totalment privada per als mitjans de comunicació i no es coneix si té parella. Encara que la veritat és que ja hauria triat al pare del seu primogènit. Es tracta d'un dels col·laboradors més veterans de Telecinco.

Luis Rollán revolucionava al plató de 'Viva la vida' en confessar els seus plans de futur. El periodista i Sofía mantenen una excel·lent relació i estarien pensant de convertir-se en pares junts.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Una notícia que enxampava a tots els presents sorpresos. Encara que la bona nova havia arribat a la direcció del programa, Emma García donava l'oportunitat a Rollán que l'expliqués. Es tracta d'un tema íntim que corresponia al protagonista revelar.

Luis Rollán i Sofía Cristo volen ser pares junts

L'amistat entre el periodista i la DJ ha estat sempre molt estreta. Són molts anys compartint confidències i vivències, i tots dos estarien a punt de sumar una nova: ser pares.

El mateix Rollán així ho explicava dissabte passat, 3 de juliol, en el programa on col·labora. «Des de fa dos anys que em vaig separar del meu marit és una idea que em rondava el cap», començava explicant.

«La paternitat sempre ha estat la meva assignatura pendent», confessava a Emma García. El seu desig de convertir-se en pare, el va portar a començar a plantejar-s'ho seriosament i buscar informació sobre els diferents processos.

«Vaig estar investigant molt, no només per adoptar, sinó el tema de ser pare d'acollida», argumentava. Va ser llavors quan va revelar el paper que jugaria la filla de Bárbara Rey. «No em faria res ser pare solter, però crec que Sofía Cristo seria una mare estupenda».

.

Tal com ell mateix relatava a la presentadora, l'uneix una amistat molt estreta amb Sofía. «És un pilar, una tia que s'ha superat, de la qual aprenc moltíssim», explicava. «Riguem moltíssim, tot i que som molt diferents».

Ha estat aquesta complicitat la que els ha portat a plantejar-se la idea de la paternitat. Una idea que convertiria a dos amics en pares d'un fill en comú.

«Parlant amb Sofía de tot això, ella em va dir que també li encantaria». «Ens ajuntem dues persones que ens estimem molt i es crea un projecte de paternitat i maternitat», afegia el col·laborador.

Ja han començat a visitar clíniques

De moment, encara Bàrbara Rey no es convertirà en àvia. No obstant això, potser d'aquí a poc veiem a la 'vedette' passejant un carret de nadó. El motiu és que Sofía i Luis ja estarien visitant clíniques.

«Avui dia és això, només un projecte de ser pares junts», explicava a Emma García. «Sí que és veritat que hem estat en clíniques, a Marbella i hem estat investigant, però és un procés lent i intern», afegia.

«És una cosa meva i de Sofía, que ens incumbeix a tots dos», argumentava el periodista. Finalment, acabava reconeixent que «seré pare solter, però no se m'acut millor mare que ella».

La filla d'Ángel Cristo es pronuncia sobre la seva futura maternitat

Res més conèixer-se la notícia, els mitjans de comunicació han anat a la recerca de la futura mare. Sofía sempre ha procurat mantenir la seva vida privada allunyada dels focus. Per això es va mostrar una mica molesta.

«Mai parlo de la meva intimitat i de les meves coses privades. Hi ha coses que crec que pertanyen a una parcel·la més íntima», explicava. «No tinc problemes de parlar-ho, però em sembla desmesurat la manera que ha passat tot o una mica estrany tot», afegia.

Sembla que la filla del domador no esperava que el col·laborador de 'Viva la vida' donés la notícia en directe. «No estic enfadada amb Luis, però en el moment que jo determini com vull parlar les coses, parlaré jo les coses», sentenciava.

No obstant això, Sofía optava per l'humor per rebaixar la tensió del moment i es mostrava il·lusionada amb la idea de la seva possible maternitat. «T'imagines una 'mini Sofi', la meva mare estaria encantada igual que amb la meva neboda», explicava. «Però com que no ho sabem per a què estarem il·lusionant amb coses que no se sap», deia tancant el tema.