Fotomuntatge d'Amelia Bono i la seva germana Sofía.

Sofía, la germana adoptada d'Amelia Bono, confirma els pitjors presagis

Amelia Bono sap que Sofía viu un moment complicat

Amelia Bono, que fa molt poc va ser notícia després d'explicar la malaltia que pateix, es preocupa sempre molt pels seus germans. I ara està pendent de la menor de la família, Sofia Bono, ja que és conscient que viu un moment complicat. Ha trencat la seva relació sentimental, com ha confirmat de manera indirecta després de no pujar ni una foto amb el seu xicot durant l'estiu.

La noia, de 21 anys i que va ser adoptada el 2001, ha posat punt final a la història d'amor amb el seu xicot, Borja Gómez de Mendoza.

Amelia Bono s'assabenta de la ruptura

La parella de Manuel Martos manté una relació molt estreta amb Sofía, com també amb els seus dos altres germans. És més, sent una especial predilecció per ella perquè és la petita i es preocupa en tot moment perquè estigui bé. Per aquest motiu, ara està pendent més que mai de la noia, ja que sap que viu un moment complicat després de la seva ruptura.

▶️ Vídeo del dia

Ella i Borja, que ja feia un temps que estaven junts, han decidit separar-se. Això sí, no se sap el perquè d'aquesta ruptura, ja que se'ls veia com una parella totalment consolidada.

Primer pla de Sofía Bono
Amelia sap que Sofía i el seu xicot han trencat. | Linkedin
 

Es van conèixer a través del grup d'amics que tenen en comú i va ser amor a primera vista. Van iniciar un idil·li que les seves respectives famílies van acceptar encantades. Per això tant l'un com l'altre estaven presents en dia a dia familiar. Els unien moltes coses i, entre d'altres, la seva passió per viatjar, que els va portar a recórrer diferents racons del món com Mònaco o la República Dominicana.

Ara tot això ha arribat al final. És el moment que gaudeixin de la seva solteria i que aprenguin a viure per separat.

Amelia Bono, un dels grans suports de la seva germana

La filla gran de José Bono s'ha convertit en un dels pilars de Sofía per afrontar la seva ruptura sentimental. I no només ella, sinó també els seus fills, amb qui la jove ha compartit diferents moments al llarg d'aquest primer estiu sense parella.

Però Amelia ha vist que, sens dubte, la benjamina ha trobat el suport incondicional més gran en el seu pare. Sí, perquè amb ell hi ha estat una part important de la temporada d'estiu. Junts han anat a diversos esdeveniments i han fet viatges a Tànger i a Medellín, per exemple.

D'aquesta manera, ha deixat clar que l'exministre és l'home més important a la seva vida. I això és una cosa que ho ha estat demostrant des de fa temps a les xarxes socials. Per això, ha pujat al seu compte d'Instagram diferents fotografies amb ell, al qual dedica paraules emotives: «Ets el regal més gran que m'ha donat la vida».

Això sense oblidar que també li ha dit: «El meu referent i el meu exemple més gran. Quina sort que tinc de tenir-te a la meva vida!» i «El motor de la meva vida, el meu exemple a seguir, la meva inspiració. I a qui tinc l'honor de dir que és el meu pare».

José i Sofia Bono
Amelia Bono sap que el seu pare ha estat el gran suport de Sofía en aquests moments. | GTRES
 

Ell segur que ha estat una gran ajuda per poder fer front a la seva ruptura, com la seva mare i els seus germans. I també ho han estat i ho estan sent els amics, amb qui durant aquestes setmanes ha fet diferents escapades, que l'han portat a Miami i a Màlaga, per exemple.

Tots ells li estan donant ànims i força per afrontar aquesta nova etapa vital, en què s'està convertint en tota una influencer. Només cal veure que ja compta amb més de 23.000 seguidors a Instagram.