Sofía Suescun

Sofía Suescun confirma la notícia de l'embaràs en plena malaltia de la seva mare

Sofia Suescun es pronuncia sobre el tema de l'embaràs

Encara que Sofia Suescun fa anys que està fora de la graella televisiva, la seva faceta com a 'influencer' està sent sens dubte la que més rellevància li està donant. Fa només uns mesos, la noia anunciava a través d'una revista que la seva mare, Maite Galdeano, patia un càncer de sang.

Ara, la mare de la guanyadora de Supervivientes, ha pujat un vídeo a Instagram felicitant el seu fill Cristian. Hi compta amb tot luxe de detalls com va ser l'embaràs i el part dels seus fills, fent gala del seu sentit de l'humor.

I és que la mare de Sofia Suescun sempre s'ha caracteritzat per no tenir pèls a la llengua. No ha ocultat res a l'hora de parlar sobre qualsevol tema de la vida privada. I una vegada més ho ha demostrat.

La mare de Sofia Suescun explica com va ser l'embaràs

Maite aprofitava aquest diumenge que el seu fill Cristian feia 36 anys per pujar un vídeo d'allò més peculiar:

«Avui 16 d'octubre, fa 26 anys que m'esquerdava el meu canal tan estret un noi anomenat Cristian Suescun. Que sempre ha estat el meu taló d'Aquil·les, va arribar a tres quilos sis-cents, Sofia el va superar», comentava.

Però això no va acabar aquí, Maite va continuar explicant amb tot luxe de detalls com va ser el part del seu fill gran:

«Me'l van treure amb espàtula, no hi havia manera que sortís, va ser horrible. Vaig estar tota la nit dilatant i no hi havia manera que arribés, horrible. Jo crec que les espàtules em van deixar algun cable malament, allà baix».

«Ja li he posat aquest matí l'àudio corresponent a allò que es mereix», comentava la mare de Sofia Suescun amb el seu peculiar sentit de l'humor.

Imatge de Sofía Suescun.
Sofia Suescun, el gran suport en els durs moments de la mare | Instagram: sofia_suescun

I és que malgrat els durs moments que travessa Maite a causa de la seva malaltia, la pamplonesa no perd el sentit de l'humor. Ara mateix, els seus fills Cristian i Sofia són els dos pilars fonamentals en què es recolza cada dia.

Fa unes setmanes, Maite confessava en una entrevista que amb la situació actual que està passant, ha de romandre a prop de la seva filla:

«Déu m'ha portat moltes malalties perquè vol que estigui sempre al costat de la meva filla», explicava.

Fins i tot va arribar a confessar que el suïcidi va ser una idea que es va plantejar al seu moment. Però que de nou, la seva filla va ser qui se la va treure del cap:

«La meva Sofia, com sempre, ella em va treure la idea del suïcidi del cap. Em vaig adonar que havia de lluitar per ella, acceptar la puta malaltia, fer el que em digués l'hematòloga i punt final», confessava.

Sofia Suescun, atesa a urgències

Sofia també sorprenia tots ahir quan va anunciar en xarxes socials que havia patit un estrany brot per unes erupcions per tot el cos. La 'influencer' va explicar als seus seguidors que no sabia d'on podria venir i ràpidament va decidir anar a urgències:

«Ha pogut ser una petita reacció al·lèrgica a les ametlles que he ficat al batut. M'ha dit el metge que de vegades surt de sobte. Demà em prendré el mateix i veuré la reacció», confirmava els seus seguidors.

Sofia ja va parlar per a la revista Lecturas d'una afecció a la pell per la qual estava prenent unes fortes pastilles. Aquesta mateixa medicació era la que frenaven els seus plans d'embaràs:

Primer pla de Sofía Suescun
Sofia Suescun revelava en xarxes que havia de ser atesa d'urgència | Instagram

«Estic prenent una medicació, un tractament per a la pell, i no puc fins que s'acabi. Em queda menys d'un any», confessava.

Però la 'influencer' va afirmar que tan bon punt s'acabi el tractament, ser mare serà una de les seves prioritats.