La coneguda Sofía Suescun al plató de 'Sálvame Deluxe' mirant a la dreta

Sofía Suescun tanca un dels pitjors episodis de la seva vida: «Ja està amb mi»

La col·labora de Telecinco ha volgut compartir la seva felicitat amb els fans a Instagram

Fa aproximadament un mes, enmig de l'estiu, la famosíssima Sofía Suescun va patir un dels pitjors successos de la seva vida: uns lladres van entrar a robar a casa seva. Els assaltants feia temps que seguien la col·laboradora, ja que van aprofitar el moment en què ella es trobava de vacances a Eivissa, en companyia del seu xicot, Kiko Jiménez

Uns lladres van buidar la casa de la guanyadora de 'Gran Hermano'

Els lladres no només van deixar tota la casa feta una merda, sinó que també van emportar-se joies, un 'pendrive' amb imatges molt íntimes de Sofía, uns 10.000 euros en metàl·lic i fins i tot el seu cotxe. Afortunadament, els que van sortir només amb un ensurt van ser els gats de la guanyadora de 'GH', que en un primer moment va anunciar que també havien estat sostrets de la casa

Sofía Suescun esclata de felicitat per recuperar el seu Mercedes Benz

Dies després del robatori, la policia va aconseguir identificar un dels sospitosos, cosa que va alegrar la col·laboradora de Telecinco, però ara s'ha mostrat encara més feliç a les xarxes socials. El motiu és que ha pogut recuperar un dels seus béns més estimats: el seu automòbil d'alta gamma. A través d'un 'storie' compartit a Instagram, Sofía Suescun ha explicat als seus fans que ja té el seu Mercedes Benz. 

Per demostrar-ho, Suescun ha compartit una imatge al costat del seu vehicle, on surt rient i clarament feliç: «El meu bb ja està amb mi». Unes paraules a les quals també ha afegit un agraïment a la Guàrdia Civil per la seva feina, i a la mateixa marca, Mercedes, per deixar el cotxe impecable.

A poc a poc, la col·laboradora va recuperant les seves coses, i al mateix temps la policia segueix treballant per identificar tots els implicats en el robatori. A banda d'aquest succés, la família de Sofía no travessa el millor moment, amb la relació entre la seva mare, Maite Galdeano, i el seu germà, Cristian, cada cop més erosionada.