Sonen campanes de boda entre Chenoa i Miguel Sánchez

Un anell que la cantant llueix al dit ha fet saltar els rumors de boda entre la parella
Rumors de boda entre Chenoa i Miguel Sánchez
Rumors de boda entre Chenoa i Miguel Sánchez | CatalunyaDiari.cat

La relació sentimental entre la cantant Chenoa i l’uròleg Miguel Sánchez Encinas sembla que va per bon camí. La notícia que la parella mantenia una relació sentimental, va saltar a la llum fa uns mesos i posteriorment ha estat confirmada indirectament per ells quan se'ls ha pogut veure junts al teatre o sopant amb els amics de la cantant i exconcursants d’’Operación Triunfo’,  Natalia, Gisela i Núria Fergó, tal com van publicar a les seves xarxes socials.

 

Però ara, l’expectació envers la parella ha augmentat molt més, i el motiu no és un altre que un possible compromís matrimonial entre ambdós. Tots els rumors s’han descontrolat fa pocs dies, i tot i que ells solen ser molt discrets amb la seva vida privada, els fans i els mitjans es fixen amb detall en cada aparició de la cantant. Aquesta vegada, han trobat un detall que ha fet saltar totes les alarmes: un anell al dit de la cantant.

 

La seva relació estable podria passar per l'altar
La seva relació estable podria passar per l'altar | INSTAGRAM

 

Chenoa llueix un anell que sembla de compromís

Sí, aquests últims dies s’ha vist a Chenoa lluint un anell molt especial, tant a les xarxes com en els programes en què col·labora, i que els seus seguidors han relacionat immediatament amb un anell de compromís. De fet, algunes especulacions indiquen que la boda podria ser imminent.  

 

Chenoa llueix un anell motl especial
Chenoa llueix un anell molt especial | INSTAGRAM

 

Els seguidors, amb ganes de tenir tots els detalls d’una possible boda, ja han començat a fer comentaris a la cantant a través de les xarxes socials perquè aquesta s’atreveixi a donar la notícia tan esperada:«Aquest anellet, que potser s’ha de donar alguna notícia?»; «I aquest anell?» eren les preguntes dels seus seguidors intrigats. De moment però, cap dels dos ha confirmat ni desmentit la notícia, així que haurem d’esperar per veure com evolucionen els esdeveniments i si finalment hi ha boda o no.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari