Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós

Sonsoles Ónega comet el pitjor error possible i fa enfadar fins i tot al seu xicot

Sonsoles Ónega i el seu programa han estat atacats durament a les xarxes socials pel qual ha succeït

Sonsoles Ónega està al capdavant de 'Ya es mediodía' i 'Ya son las ocho'. I precisament en aquest darrer espai ha passat una cosa que ha estat vist per molts espectadors com un autèntic error. En concret, s'ha tornat a donar protagonisme com a reportera a Marta Riesco, la xicota d'Antonio David.

Tot i que la jove ha mentit públicament, afirmant haver tingut una conversa amb Rocío Carrasco, se li ha tornat a donar protagonisme. La periodista i el seu equip hi han tornat a confiar i això ha provocat un veritable enuig entre l'audiència.

Sonsoles Ónega i l'error que la posa al punt de mira

La presentadora feia dies que no tenia Marta com a col·laboradora. I és que, segons sembla, la productora havia donat un ultimàtum a la noia. Aquest no era altre que no havia d'aparèixer a la televisió fins que no mostrés la suposada prova que havia parlat amb Carrasco.

Tot i aquesta suposada mesura, Riesco no ha ensenyat res i ja ha tornat a tenir lloc al programa de la tarda. De fet, ahir va ser quan Sonsoles va anunciar la seva presència. I ho va fer dient: «'No tengas miedo' és el títol de la seva cançó, totalment desmuntat perquè sí que té por».

Pla general de Marta Riesco
Malgrat l'escàndol de la Marta, Sonsoles ha volgut comptar amb ella | Instagram

Tot seguit va ser quan la noia va entrar en directe per explicar que «tinc aerofòbia, és a dir, por de volar». Un problema que, no obstant això, no li ha impedit ser enviada a Canes per fer un reportatge al seu famós festival. Això sí, com va reconèixer: «M'he pres un relaxant».

En aquest punt, Sonsoles va voler exalçar el repte de la seva companya, dient: «Feia quinze anys que no pujava a un avió. Ho ha fet per arribar al seu destí, perquè l'hem enviat a Canes».

Després, es va emetre el reportatge de la reportera, que va sorprendre per les seves ganes de protagonisme i pel color del vestit, fúcsia. Un color que semblava una indirecta a Rocío, tenint en compte que és amb el color que s'identifica i es va mostrar a la seva docu-sèrie.

Amb la seva habitual desimboltura i ganes de cridar l'atenció, la noia d'Antonio David es va mostrar encantada amb la seva feina. I no va dubtar a destacar el que és difícil, ja que va exposar que «la cosa està una mica complicada perquè mireu tot el que hi ha de seguretat i no estem acreditats. Intentaré colar-nos a la catifa vermella o en alguna de les festes 'top' que hi ha».

No obstant això, no va aconseguir el seu propòsit i això la va fer enfadar. I va ser quan va decidir treure 'els seus fums' i el seu ego: «Hi ha una cosa que no entenc, vaig molt maca i no tinc res a envejar a les que hi ha. No sé per què elles poden passar i jo no, de debò, estic indignada».

Sonsoles Ónega i el seu equip reben crítiques

La filla del també periodista Fernando Ónega es va convertir ahir en objectiu dels atacs dels espectadors a les xarxes. Tant ella com l'equip de 'Ya es mediodía' van rebre molts comentaris en contra per la reincorporació de Riesco.

En efecte, a Twitter van deixar missatges molt durs i plens de malestar com: «Ara de sobte es torna a parlar de Marta? Aquest programa va a la deriva». En aquesta mateixa línia hi ha altres: «No estava en edició? Ja l'heu tret al carrer? Per bé que ho ha fet i com és de mentidera li doneu el premi d'anar a Canes. Increïble».

Sonsoles Ónega plorant en directe
Sonsoles Ónega ha hagut de llegir contundents missatges en contra seva per la reincorporació de Riesco | Telecinco

També el públic va dir: «Encara li doneu bombo a la mentidera? Canvi de canal» o «Donant espai a una mentidera que diu que és periodista. I que a sobre ni ha demanat perdó. Vergonya de programa».

Entre els comentaris més contundents es troba aquest: «El nom de la teleporqueria s'ha fet avorrit. Un programa que fomenta la violència de gènere, l'odi i les 'fake news' amb les insuportables Sonsoles, Gloria Camila, Rocío Flores i la mentidera Marta Riesco. El pitjor».