Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós

Sonsoles Ónega explica per què se n'ha anat i assenyala Ana Rosa Quintana

Sonsoles Ónega continua al punt de mira després de la seva inesperada decisió

El comiat i la decisió de Sonsoles Ónega de fitxar per Atresmedia ha sorprès tothom. La presentadora s'havia convertit en una de les cares més estimades de Telecinco, arribant a posar-se al capdavant de projectes com Ya es mediodía o Ya son las ocho.

De fet, la productora, Unicorn Content, i la mateixa Ana Rosa Quintana havien confiat en ella, i «la veien com la successora de la reina dels matins».

Imatge d'un moment de Ya son las ocho, on Sonsoles Ónega i Marta Riesco debaten
Sonsoles Ónega i Marta Riesco debatent a 'Ya son las ocho'. | Mediaset

 

Just per això, aquest inesperat moviment ha estat rebut com una terrible traïció entre els seus companys.

Tot i això, sembla que Sonsoles feia temps que estava «incòmoda amb els continguts dels seus programes». I la recent cancel·lació de Ya son las ocho ha acabat per convèncer-la de prendre aquesta determinació final.

Així, decidia negociar el seu salt a Antena 3, on prepara un programa que veurà la llum al novembre.

Sonsoles Ónega plorant en directe
Sonsoles Ónega no estava d'acord amb els continguts del seu programa. | Telecinco
 

Per la seva banda, la resposta de Mediaset no s'ha fet d'esperar i han decidit tornar la pilota a la seva competidora més directa. D'aquesta manera, han optat per centrar-se en la figura de Joaquín Prat, que s'enfronta al complicat repte de rellançar la sobretaula de Telecinco. A més, no li permetran a Sonsoles acomiadar-se de la seva audiència, com una mena de càstig a la seva 'imperdonable traïció'.

«Com a part del disseny de continguts per a la temporada que ve, Mediaset España ha decidit encarregar a Joaquín Prat el rellançament de la sobretaula de Telecinco a partir de la tardor que ve», anunciava el comunicat oficial emès per la cadena de Fuencarral.

«Des de la finalització del període de vacances, el conductor es farà càrrec de Ya es mediodía, presentat fins ara per Sonsoles Ónega, que ha estat fitxada per Atresmedia». Prat «enllaçarà d'aquesta manera l'actualitat política i social entre la sobretaula de Telecinco i el programa vespertí Cuatro al día, que condueix des de finals del 2019».

La terrible traïció de Sonsoles Ónega que Ana Rosa no podrà perdonar

Sens dubte, una gran oportunitat professional per al presentador, que ha esdevingut una de les estrelles de la cadena en absència d'Ana Rosa Quintana. Després d'anys treballant com a presentador i com a col·laborador, Joaquín per fi veu reforçada la seva figura tant a Telecinco com a la productora d'Unicorn Content.

A més, cal remarcar que aquesta tardor portarà grans notícies i és que Ana Rosa, per fi, es reincorporarà a la feina després d'uns mesos centrada en la seva lluita contra el càncer. «Podem dir-ho, la 'cap' tornarà», anunciaven emocionats.

Imatge de Sonsoles Ónega presentant el programa Ya es mediodía
Sonsoles Ónega diu adeu a la seva etapa a Telecinco. | Mediaset
 

Aquest comiat de Sonsoles abans d'hora suposa també donar l'esquena a la seva gran amiga, la reina Letícia, a qui tenia pensat rendir-li un homenatge especial aquest pròxim 15 de setembre amb motiu del seu 50 aniversari.

La periodista havia estat proposada per conduir un programa especial, però també se'n desprèn aquesta incomoditat que hauria sentit per l'estreta relació que les uneix. De moment, serà Marc Calderó l'encarregat de substituir la presentadora a Ya es mediodía. Almenys, fins que prengui el relleu Joaquín Prat.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana està força decebuda amb la seva amiga Sonsoles. | Europa Press
 

Una situació extraordinària que ha portat el periodista a assumir un nou repte professional, passant de ser un simple reporter a presentador. La seva versatilitat i la seva capacitat per connectar amb l'audiència l'han convertit en una gran aposta per a Telecinco, que ha decidit tornar a confiar en ell.

I és que Calderó ja està acostumat a fer front a aquest tipus de circumstàncies, i ha pres el testimoni en altres situacions d'emergència, com la vegada que Sonsoles va donar positiu en COVID-19.

Tot i que l'adeu d'Ónega ha suposat un cop dur, no hi ha cap mena de dubte que molts companys li guarden un gran afecte i la trobaran molt a faltar. Aquest és el cas d'Alba Carrillo o Rosa Benito, que són algunes de les col·laboradores estrella dels seus programes.

«Moltes gràcies, Sonsoles Ónega. Et trobarem molt a faltar. Gràcies pels teus consells, per l'afecte i la comprensió», comentava la model a les xarxes socials. Mentre que Rosa optava per donar-li un valuós consell: «Que mai se t'esborri el teu somriure».