Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós

Sonsoles Ónega parla obertament de la traïció i els culpa de tot el que ha passat

Sonsoles Ónega deixa les coses clares

Sonsoles Ónega d'estrena. Hi ha hagut molts rumors sobre quan s'estrenarà Y ahora Sonsoles, però, finalment, ja té una data oficial: el proper dilluns, 24 d'octubre, a les set del vespre.

Com és lògic, la presentadora està fent promoció de Y ahora Sonsoles a diversos platós i mitjans de comunicació. Per a una revista en concret, Ónega s'ha sincerat sobre la seva marxa de Mediaset i ha parlat de «traïció».

Sonsoles Ónega parla de traïció a la seva antiga casa

Fins ara era poc el que es coneixia sobre el nou programa que presentarà Sonsoles. Tot just se sabia que comptaria amb Olga Viza com una de les seves col·laboradores, i que el programa tractaria l'actualitat. Tot i això, Ónega ha parlat i ha donat més detalls per Semana.

Sonsoles donava les primeres claus a la seva entrevista per a la revista: «Tinc públic», va assegurar. Dada important per a ella, atès que mai havia treballat amb públic al plató i «vull que siguin un element actiu».

Com que la seva emissió serà a les set de la tarda, reemplaçarà així Boom, programa que ha estat cancel·lat després de vuit anys d'emissió. Per tant, compartirà franja horària amb Sálvame. «Jo no m'ho prenc com un duel. Ells tenen un programa que fa moltíssims anys que funciona, on tinc amics i companys amb qui vull conviure».

Sonsoles Ónega plorant en directe
Sonsoles Ónega, molt il·lusionada per començar el programa | Telecinco

La presentadora creu que «hi ha d'haver espai per a tothom. Si no… Malament anem!» Per tant, la intenció de Sonsoles serà conviure a la mateixa franja horària amb el programa presentat per Jorge Javier.

El periodista va recordar a Sonsoles que amb la marxa de Mediaset s'havia parlat de conceptes com «traïció i guerra». Tot i això, ella ha assegurat que no hi havia hagut cap traïció: «Tot el meu equip de redactors i reporters eren periodistes que, tret d'un, estaven a l'atur. És a dir, aquí se'ls ha donat l'oportunitat de tornar a treballar».

No obstant això, sí que va admetre que una persona se'n va anar amb ella des de Mediaset. «La directora, Patricia Lennon, sí que era directora a Ya es mediodía, però va venir amb mi al juliol». Tot i això, Sonsoles Ónega té clar que ella en cap moment ha fallat ni a Telecinco ni a la productora. «Jo et puc dir que no sento que hagi traït ningú perquè no vaig deixar Mediaset penjat amb cap projecte per a mi, més enllà de seguir amb Ya es mediodía».

La presentadora està molt il·lusionada amb el nou projecte

Y ahora Sonsoles arriba amb un propòsit molt bonic. «Farem d'aquest plató una extensió de les llars, dels salons, de les cuines. Allà on hi hagi una televisió encesa i amb Antena 3 estarem nosaltres per fer també companyia a les cases, per arrencar somriures i emocions».

Tot i que molts dels seus seguidors van pensar que aquest nou espai duraria tota la tarda, la veritat és que només disposarà d'una hora de durada perquè després donarà lloc a Pasapalabra.

«Nosaltres farem un programa que explica l'actualitat des de l'entreteniment», fet en què la periodista assegura que hi haurà poca innovació. Per a ella la novetat es troba «en la gent que m'acompanyarà».

«Hem volgut combinar molta experiència amb gent que no ha fet mai televisió. Els donem i ens donem l'oportunitat de sentir veus noves», encara que com tot canvi, comporta un risc. «La cadena està disposada a assumir-ho amb la tranquil·litat que els dona el lideratge a totes les franges».

Amb aquestes paraules, Sonsoles pensa que el seu programa serà un èxit, per la qual cosa només queda esperar dilluns que ve per comprovar que sigui així.