Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sonsoles Ónega plorant en directe

Sonsoles Ónega rep un inesperat cop en despertar-se

El programa de Sonsoles Ónega continua amb el tercer dia d'emissió

Tercer dia d'emissió del programa de Sonsoles Ónega. Es vaticinaven bons resultats que el primer dia  es van complir, però, ara, la lluita continua latent.

Caldrà esperar veure els resultats d'audiències de tota la setmana, però, de moment, la quota de pantalla del segon dia no ha convençut del tot Atresmedia. Antena 3 segueix sent líder d'audiències i per mantenir-se al pòdium ha de vèncer programes forts de Telecinco, el seu rival, com ara Sálvame.

Y ahora Sonsoles no aconsegueix guanyar el segon dia d'emissió

Tot i que ella mateixa va riure en una entrevista quan li van parlar d'una possible lluita d'audiències entre el seu programa i Sálvame, la veritat és que ho està sent. Els resultats estan molt igualats.

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega en una imatge promocional de 'Y ahora Sonsoles' | ATRESMEDIA

El dia de l'estrena, com no podia ser altrament, Sonsoles i el seu equip van liderar amb un 17,6% de 'share' i amb gairebé un milió i mig de persones. El programa de les tardes de Telecinco quedava en segon lloc, amb un 15,9% i amb un milió tres-cents mil a la franja horària que comparteixen, de set a vuit.

Tot i això, ahir l'espai de Jorge Javier va provocar un revés per a Sonsoles amb una exclusiva de Patricia Donoso sobre un presentador de la cadena amb qui havia mantingut relacions sexuals. L'home en qüestió era Mario Picazo, que va presentar el temps a Telecinco fa molts anys.

Contra aquesta exclusiva, pocs programes podien competir. Així, Sonsoles va perdre a la franja d'ahir amb un 15,2% i 1.249.000 espectadors, davant del 15,4% i 1.263.000.

És cert que els resultats van estar renyits, però caldrà esperar a finals de la setmana per fer una mitjana de l'audiència de cada dia. Només així se sabrà si la desaparició de Boom ha valgut la pena.

Tot i això, Sonsoles comptarà amb un ampli equip de col·laboradors que faran millorar les estadístiques: Olga Viza, Tamara Gorro, Mar Flores, Carmen Lomana, Padre Damián, Miguel Lago Valeria Vegas, Alejandra Prat, Pilar Velasco, Luz Sánchez, Beatriz Miranda, Daniel Carande i Carlos Quílez, entre d'altres.

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega amb alguns dels seus col·laboradors | ANTENA 3

La manera com es va acomiadar a Boom no va agradar a tots

Perquè un programa nou entri, un altre ha de desaparèixer, això és evident. Aquesta vegada, perquè Sonsoles Ónega tingués el seu espai, el concurs presentat per Juanra Bonet s'ha hagut d'acomiadar, però no va tenir el comiat que es mereixia.

Així ho van dir 'Los Lobos', un grup d'amics que va fer història al programa, aconseguint dos Rècord Guinness a 20 Minutos . «L'anunci m'ha agafat per sorpresa, em pensava que el programa tenia els seus últims enregistraments durant aquestes dates i que s'acomiadaria al novembre». Tot i això, no ha estat així i han tallat de cop les seves emissions.

«Es mereixia un final més respectuós perquè ha donat moltíssim als seus seguidors i a la seva cadena. Ara li tocava rebre més afecte i respecte d'una manera reconeixible. M'entristeix aquest tracte tan poc afectuós, m'agradaria que la televisió no es comportés així amb ella mateixa ... Quin poc amor propi!», reconeixia Erundino, un dels membres del grup que va concursar durant més de 500 programes.

Amb la seva continuïtat, al llarg de dos anys i dos mesos, el 2019 van aconseguir gairebé set milions d'euros. Quan van guanyar els diners, també van guanyar dos Rècord Guinness: per ser els concursants que més diners van guanyar en un concurs de televisió i per la permanència més gran en ell. Per aquestes raons, la sobtada sortida de Boom per la incorporació de Sonsoles no ha agradat a tothom.