Terelu Campos somrient

Terelu Campos parla ara de l'embaràs de la seva filla Alejandra Rubio

Terelu no té problemes a parlar clar sobre el nou nadó

Terelu Campos s'ha tornat a esplaiar per parlar sobre la seva família al blog de Lecturas que escriu cada setmana. Aquesta vegada, la mare d'Alejandra Rubio s'ha centrat en la notícia bomba d'aquesta setmana. I no és cap altra que la futura paternitat del seu nebot, José María Almoguera.

Paola Olmedo, nora de Carmen Borrego, està embarassada i aquesta notícia és, sens dubte, motiu de celebració per al clan Campos. I, tot i que els últims dies la noia ha estat protagonista per diversos temes familiars espinosos, ara la notícia és una altra.

Després de ser enxampada criticant la seva família, Terelu Campos ha volgut passar pàgina. Amb tot, la televisiva ha explicat les seves sensacions després de saber que el seu nebot tindrà el primer fill.

Terelu Campos parla sense embuts de l'embaràs d'Alejandra Rubio

Sens dubte, per a Terelu «la millor notícia és que la meva mare serà besàvia», començava un nou post la presentadora de Sálvame. «El 12 d'octubre vaig organitzar un dinar amb uns amics a Cercedilla (Madrid), i hi vam passar un dia magnífic», prossegueix el relat. «Vam fer menjar i sobretaula llarga.[...]A la meitat del dinar rebo una trucada del meu nebot, José», revela al seu article setmanal. Terelu explica que «m'ensenya la foto d'una caixa amb un xumet i una prova d'embaràs positiva», escriu emocionada la televisiva.

Alejandra Rubio i Terelu Campos
Terelu Campos envia un missatge contundent a Alejandra Rubio | Trendings

Sens dubte aquell dia tota la família estava emocionada. «La meva germana no parava de plorar i la meva mare estava, també, molt emocionada. Mai oblidaré la frase que va dir la meva mare: Encara sort que no em moriré sense ser besàvia», deia la matriarca de les Campos.

«A la meva filla encara li queda força temps per ser mare», ha volgut aclarir, de la mateixa manera, la presentadora de Telecinco. Terelu li enviava així un 'zasca' a la seva filla, Alejandra Rubio, que de moment no pot donar a Maria Teresa aquest net que tant desitja. Per sort, el seu desig es complirà en uns mesos i està radiant de felicitat, tal com explica la comunicadora aquest dimecres a la coneguda revista del cor.

Terelu no vol alimentar més la polèmica dels àudios

Aprofitant la conjuntura, Terelu ha volgut tocar el tema de què s'ha parlat tota aquesta setmana a Sálvame. El programa de Telecinco destapava uns àudios comprometedors on les Campos sortien molt tocades després de destapar-se les crítiques de Paola Olmedo.

«Aquest programa i la complicació van sempre units. És una cosa que tinc clara des que vaig ser col·laboradora i ara com a presentadora. El que ha passat no em fa gràcia, no ens equivoquem. Mai enganyo ningú i els meus directors ho saben», confessa Terelu. «Tinc prou confiança i llibertat per expressar-me sense cap problema sobre el que em sembla bé, malament o regular. Els àudios que s'han emès no són greus, però no són agradables».

Terelu Campos
Terelu Campos vol oblidar la situació | CatalunyaDiari

La bloguera assegura que Paola es porta bé amb Carmen Borrego. «He pogut tenir diferències i en tindré moltes més amb la meva germana, però si hi ha alguna cosa que tinc clara és que Carmen és una grandíssima mare», sosté.

«Carmen ha acollit la seva nora amb molta felicitat, perquè mai no hem vist José María tan feliç en la seva vida personal. Aquesta és la més gran alegria que pot tenir una mare. Confesso que el que ha passat m'entristeix i, sobretot, perquè la meva germana no ho ha passat bé amb això», finalitzava la seva exposició la televisiva.