YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Destapen la relació vertadera entre Pantoja i Paquirri: «La seva vida era un desastre»

El torer ha desmitificat el supòsit matrimoni idíl·lic de la parella

Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres
El torer ha desmitificat el supòsit matrimoni idíl·lic de la parella | Europa Press

Tot i que Paquirri va morir fa 36 anys, ell i la seva vídua (Isabel Pantoja) estan ara de màxima actualitat. I tot perquè el fill que tenen en comú, Kiko Rivera, ha revelat detalls controvertits de la seva mare. En concret, ha explicat que aquesta no ha respectat l'herència del torer, especialment amb la finca Cantora.

Precisament arran d'aquesta bomba informativa, Telecinco ha volgut aprofundir més en el cas. Per això, ha donat forma a un nou especial de 'Cantora, la herencia envenenada', que en la seva segona entrega ha parlat sobre el matrimoni. En concret, la 'tonadillera' sempre ha exposat que mantenien una relació perfecta. No obstant això, aquest fet ha estat desmentit.

L'encarregat de contradir a la cantant no ha estat altre que el destre 'El Soro'. Aquest era amic de Paquirri i, a més, va torejar amb ell en la fatídica correguda en què va perdre la vida.

Una relació gens idíl·lica

Vicente Ruiz, 'El Soro', ha acudit al plató de Telecinco per exposar com era realment la relació de Paquirri i Isabel Pantoja. I en aquest sentit no ha dubtat a deixar clar que quan es van casar ell estava «completament enamorat». No obstant això, també ha dit que «amb el temps les coses es van anar refredant».

En concret, ha reconegut que el seu amic es va cansar del fet que en Cantora sempre estiguessin la família i els amics de la cantant. I que aquesta raó va ser una de les causes per les quals discutien de forma constant.

És més, ha afegit que «el mestre es disgustava molt per les seus baralles amb Isabel Pantoja. Allà a Cantora s'escoltaven molt forts seves discussions [...] Jo vaig viure un any a Cantora amb ells i vaig veure moltes coses». I després d'això ha exposat que «la veritat és que Isabel era molt afectuosa i bona amb mi, però quan el mestre va morir ja no tornava a saber res més d'ella. No va tornar a agafar-me el telèfon».

Però el torer ha anat una mica més enllà. Així, no ha dubtat a reconèixer que «Paquirri, en una ocasió, em va confessar que les coses amb Isabel no anaven bé i que la seva vida junts era un desastre».

El dia que va morir Paquirri

Aprofundint en aquesta situació inestable que vivien els pares de Kiko Rivera, 'El Soro' ha exposat com van ser les últimes hores de vida del torer. Així, ha explicat que aquest li va explicar que feia tres dies que no parlar-se amb la seva dona: «durant aquests dies va estar molt estrany».

Però és més, ha reconegut que aquesta jornada Paquirri no estava centrat en la correguda que havia de tenir a Pozoblanco. I ho ha fet dient: «Aquell dia, abans de torejar, el mestre va estar jugant a les cartes. I això no era comú ell».

Així mateix, emocionat, ha exposat que aquest dia el destre va estar buscant-lo durant tot el temps a ell. I creu que possiblement era amb l'objectiu de desfogar-se i explicar-li el patiment pel qual estava passant en el seu matrimoni.

Com no podia ser d'altra manera, Vicente Ruiz ha aprofitat la seva intervenció per recordar al torer. I ho ha fet deixant palès que «per a mi era com un germà. Era un home fet a l'antiga, amic dels seus amics, molt amorós amb la família, amb els fills era per menjar-se'l. A mi m'adorava i jo adorava el mestre. Totes les nits li reso. Aquest any vaig estar a punt de morir-me i un dels últims pensaments que vaig tenir va ser per a ell».

Unes paraules aquestes que han emocionat al propi 'El Soro', però també a la Teresa Rivera, germana de Paquirri, que no ha pogut evitar les llàgrimes.

Amb la intervenció d'aquest torer, es va desmuntar a Isabel Pantoja. Doncs, segons sembla, no tenia la relació tan idíl·lica que sempre ha venut. I a això cal afegir que també va quedar en dubte per les famoses maragdes de Paquirri.


Comentaris

envia el comentari