Piqué i Shakira

Sorpresa majúscula per l'última revelació de l'entorn de Piqué sobre Shakira

Gerard Piqué estaria molt dolgut amb Shakira

Des que va sortir a la llum la notícia no es parla d'una altra cosa: la separació entre Shakira i Gerard Piqué. El cert és que estem vivint unes setmanes on els nostres famosos són portada pels seus escàndols amorosos.

Si no que els hi diguin a Johnny Deep i a Amber Heard, els quals han protagonitzat un dels judicis més mediàtics dels últims anys. Encara que a Catalunya, ens toca més de prop la parella formada per la cantant colombiana i el futbolista blaugrana.

Tots sabem que una ruptura no és fàcil. Qui no ha passat per aquest mal tràngol algun cop al llarg de la seva vida? Segur que gairebé tothom. Però siguem sincers, que tots els teus draps bruts formin part de l'ull públic, no deu ser gens agradable.

Gerard Piqué sentenciat

En aquesta història d'amor i engany qui s'està emportant la pitjor part, sens dubte, és el català Gerard Piqué, el qual ja ha estat sentenciat abans d'hora.

Les informacions que es coneixen no el deixen en un bon lloc, ja que, presumptament, hauria sigut el futbolista el culpable d'aquesta tràgica separació.

Al català sempre li ha perseguit la fama de ser un home faldiller, encara que això no vol dir que sigui cert. Han sigut molts els que s'han posat la toga de jutge per determinar qui ha estat el culpable que ha posat fi a aquesta unió i han dictat sentència.

Així, el barceloní s'ha convertit en la diana de tots els dards i ha estat acusat de deslleial, immadur i destrossa famílies. Acusacions molt greus fonamentades en un plegat de rumors que algú ha decidit esbombar per tots els mitjans de comunicació.

▶️ El nou negoci que acaba de comprar Gerard Piqué per gairebé 15 milions d'euros

Piqué dolgut amb Shakira

Una de les notícies que ha ressonat amb més força és que la parella fa més de tres mesos que estaria separada i que, la comunicació entre ells seria complicada perquè, segons sembla, la del 'Waka Waka' seguiria enamorada de l'empresari.

Segons publica l'ABC, ella hauria intentat arreglar les coses i tornar amb el jugador fins a dues vegades. Petició que Piqué no hauria acceptat.

A més, la publicació esmentada anteriorment, revela que fonts properes al futbolista expliquen que la parella ja feia temps que estava molt tocada i que la ruptura no hauria sigut per la suposada infidelitat.

I no només això, sinó que el català estaria molt dolgut amb la mare dels seus fills per permetre que fonts properes a ella expliquin als mitjans que es troba recuperant-se i molt afligida per la situació.

«Però que us penseu, que ell està tot el dia amb unes i altres? Si us plau, cal ser una mica seriosos i recordar que cadascú sobreporta les ruptures com pot», declarava una persona molt propera de l'entorn de l'esportista.