Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge del plató de 'Quién quiere ser millonario?', Juanra Bonet somrient en vestit negre, el logotip del programa i monedes

El sou de Juanra Bonet per presentar 'Quién quiere ser millonario?' causa sensació

L'increment en el salari de Juanra Bonet a '¿Quién quiere ser millonario?' ha deixat tots sorpresos

Juanra Bonet és un dels presentadors més estimats i reconeguts de la televisió espanyola. Amb una carrera que inclou diversos programes i un estil únic, Bonet ha sabut guanyar-se l'afecte del públic i el respecte de la indústria. La seva popularitat va començar a ascendir notablement amb Boom, on el seu carisma i humor el van convertir en una figura central d'Antena 3.

Posteriorment, atesa la seva fama, ha aconseguit presentar altres programes de televisió amb més renom. No obstant això, Juanra sempre s'ha guardat amb sigil les quantitats que podria percebre per aquests projectes.

Ara bé, s'estima que Juanra Bonet té un gran patrimoni. L'any passat va dir a La Resistencia que tenia més de 500.000 €  al banc. A aquesta xifra, cal sumar-hi la vàlua de les propietats que posseeix.

A més, se sap que té algun altre negoci al món de la gastronomia. Tot això indica que tindria un gran patrimoni.

Muntatge de Juanra Bonet al rodatge de Joc de Pilotes amb el logotip d'Antena 3
Juanra Bonet, un dels presentadors de moda a Antena 3 | Atresmedia

¿Quién quiere ser millonario?, el projecte més gran de Juanra Bonet

L'últim gran pas a la carrera de Juanra Bonet ha estat la conducció de ¿Quién quiere ser millonario?. Aquest programa, conegut pel seu alt nivell de producció i prestigi, ha posat Bonet al centre de l'escena televisiva espanyola.

El seu sou en aquest xou ha estat objecte d'especulació i ha causat sensació a la indústria. S'estima que el seu salari actual és significativament més gran que en els programes anteriors.

Es rumoreja que Juanra ja estaria percebent més del doble de la xifra que guanyava en els seus inicis a Boom. Per tant, podem deduir que ha de rondar entre els 200.000 i 300.000 € l'any.

Fotografia de Juanra Bonet mirant a càmera amb el logo de Qui vol ser milionari? de laSexta
'¿Quién quiere ser millonario?' col·loca Juanra Bonet al cim de la seva carrera | Atresmedia

Cal ressaltar que és una xifra força gran, tenint en compte que és un programa que no es grava durant tot l'any.

No hi ha dubte que és un dels projectes més ambiciosos de Juanra, no només en l'àmbit professional, sinó també en termes econòmics.

Aquest increment no és només un reconeixement a la seva trajectòria, sinó també una mostra del valor que aporta a un dels programes més importants d'Antena 3.

El creixement professional de Juanra Bonet

Juanra Bonet va començar la seva carrera a la televisió amb Caiga quien caiga, on va fer de presentador i de reporter. Va destacar pel seu estil incisiu i humorístic, característiques que el van fer popular entre el públic jove.

A partir d'aquí, la seva carrera va ser en ascens, participant en programes com ara El Intermedio i Lo sabe, no lo sabe. Amb el pas d'aquests programes va consolidar la seva reputació com un presentador versàtil i carismàtic.

Captura de Juanra Bonet com a presentador de Ho sap, no ho sap a Cuatro
'Lo sabe, no lo sabe', el programa dels inicis televisius de Juanra | Mediaset

El veritable salt a la fama de Juanra Bonet va arribar amb Boom. Un programa de preguntes i respostes que va esdevir un fenomen d'audiència. Aquest programa es va convertir en un èxit a les tardes de la cadena.

Motiu pel qual van començar a pagar a Juanra una quantitat significativa. Li va reportar un salari estimat entre 100.000 i 150.000 € anuals, una xifra alta però d'acord amb l'èxit del xou.

Juanra Bonet abraçat a una bomba de Boom! d'Antena 3
Juanra Bonet a 'Boom': l'inici d'una carrera ascendent a Antena 3 | Atresmedia

El círculo de los famosos, un programa de tall internacional, on el salari de Bonet va experimentar un increment significatiu.

Aquest xou, a causa del seu format i la presència de celebritats, requeria un presentador de gran calibre, i Bonet va complir amb escreix.

L'estima per la seva feina en aquest programa va fer que s'especulés que el seu sou fos considerablement més gran que en els seus projectes anteriors.

Captura de Juanra Bonet com a presentador de Boom a Antena 3
El patrimoni de Juanra Bonet ha estat creixent | Atresmedia

Aquest augment salarial no només reflectia el seu talent i la seva popularitat. També la confiança de la cadena en la capacitat per atreure i mantenir l'audiència.

Posteriorment, va assumir la conducció de Juego de Pelotas, mantenint un sou similar gràcies a l'estabilitat de la seva fama.

Fins a arribar al seu projecte més important, ¿Quién quiere ser millonario?. Un programa en horari de màxima audiència que li està donant els millors números, tant en audiència com en salari.