Una famosa de Telecinco confessa la difícil malaltia que va patir

Ha parlat obertament sobre la seva malaltia en una entrevista i en les seves xarxes socials

Steisy durant la seva entrevista amb Núria Marin a 'Cazamariposas'
Steisy confessa que va patir anorèxia | Mediaset

Steisy, coneguda televisivament en els últims anys per les seves participacions i col·laboracions en programes de Telecinco, ha revelat que els seus inicis van ser molt complicats i que fins i tot va haver d'enfrontar-se a una dura malaltia: l'anorèxia.

Ja fa uns mesos que Violeta Magriñán va confessar que va patir la mateixa malaltia, i ara ha estat Steisy qui ha volgut explicar la seva versió per ajudar altres persones, especialment noies joves, que volen entrar el món de la televisió i acaben tenint problemes alimentaris per complir amb els estereotips que la televisió, molt sovint, escampa. 

Steisy, que va ser tronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', ha revelat a les seves xarxes socials l'infern que va patir quan va començar a aparèixer a la pantalla petita, quan només tenia 18 anys. «Fa 11 anys per a mi era impensable pujar a una bàscula a la televisió i explicar el meu problema, però ho he fet. Ara no em sento ni bé ni malament, és estrany, és un tema que no he volgut recordar perquè vam patir molt la meva mare i jo».

Malgrat que la malaltia sembla superada, Steisy confessa tenir por de recaure de nou. «Vaig fer coses molt fortes i la meva mare en va haver de fer altres moltes fortes, em vaig posar al límit i me la vaig jugar. En vaig sortir de miracle, no només era veure'm grossa, també era una manera d'autodestruir-me, necessitava fer-me mal per sentir-me una mica millor. Pensava que m'ho mereixia. Em fa tant de respecte aquest tema, que penso que si ho explico, em pot tornar a atrapar, és com un fantasma», confessava.

L'extronista ha demanat respecte per a tots els que la critiquen després que hagi augmentat de pes en els últims mesos: «Us demano, fins i tot a la gent que li caic malament, respecte per a mi i per a les que encara ho pateixen, no ho utilitzeu com a motiu de burla, perquè hi ha un Déu molt gran i us prometo que pagaríeu qualsevol cosa perquè ningú a qui estimeu passés per aquesta merda».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vaig patir D'UN TRASTORN ALIMENTARI AMB 18 ANYS. Fa 11 anys per a mi era impensable pujar-me a una bàscula a la televisió i comptar el meu problema, però ho he fet. Ara no em sento ni bé ni malament, és estrany, és un tema que no he volgut recordar perquè vam patir molt la meva mare i jo. Vaig fer coses molt forts i la meva mare va haver de fer altres molt forts, em vaig posar al límit i me la vaig jugar. Vaig sortir de miracle, no només estava unit a veure grossa, també a una manera de autodestruirme, necessitava fer-me mal, per sentir-me una mica millor. Pensava que m'ho mereixia. Em fa tant respecte aquest tema, que penso que si ho explico, em pot tornar a atrapar, és com un fantasma. De fet escrivint això es em fa un nus que em puja per la gola i se m'ha banyen els ulls en llàgrimes. Per això us demano fins i tot a la gent que li caic malament, respecte per a mi i per a les que encara ho pateixen, no ho utilitzeu com a motiu de burla, perquè hi ha un Déu molt gran i us prometo que pagaries qualsevol cosa perquè ningú a qui voldríeu passés per aquesta merda. Si he explicat això és perquè @nuriasecret és molt amable i et fa oblidar que tens una càmera davant. A més, tinc l'esperança que serveixi per donar-li forces a les persones que estan patint qualsevol trastorn alimentari, que es pot sortir, que jo vaig sortir, i que no estan soles. Us comprenc perfectament. No és un caprici és una malaltia reconeguda per l'OMS. Us envio un petó fort i gràcies per estimar-me tal com sóc. #elpesojusto

Una publicació compartida de PATRICIA STEISY (@patriciasteisyofficial) el

Núria Marín, presentadora de 'Cazamariposas', va animar Steisy a parlar de la seva malaltia també durant una entrevista després que ho expliqués tot al seu Instagram: «[Núria] És molt amable i et fa oblidar que tens una càmera davant. A més, tinc l'esperança que serveixi per donar forces a les persones que estan patint qualsevol trastorn alimentari, que se'n pot sortir, que jo vaig sortir-ne, i que no estan soles. No és un caprici, és una malaltia reconeguda per l'OMS», va acabar dient la jove.

Maltractaments i anorèxia, la pitjor època per a Steisy

L'extronista ha confessat què va portar-la a patir aquesta malaltia. La jove acabava de sortir d'una relació de maltractaments on la seva parella la controlava, i estava començant a moure's en el món de la nit.

Després d'un temps sentint-se controlada, el fet de poder decidir si menjava o no, si s'aprimava o no, la va fer sentir-se «poderosa»: «Jo havia sortit d'un maltractament i era incapaç de prendre una decisió per mi mateixa. La manera de sentir-me poderosa va començar per no menjar, perquè si jo no menjava, m'aprimava, jo controlava el meu cos, em sentia poderosa».

«En qüestió de sis mesos o vuit mesos va ser una bestiesa el que em vaig aprimar. Vaig acabar marejant-me, desmaiant-me. L'última vegada que em vaig pesar en una bàscula per mi mateixa posava 42 quilos», va afegir.

Per sort, l'extronista va aconseguir superar aquella etapa de la seva vida, però encara no s'atreveix a pujar damunt d'una bàscula ella sola, tret que es tracti d'una situació excepcional, com quan va participar a 'Supervivientes'.


Comentaris

envia el comentari