Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'una escena de la sèrie "Sueños de Libertad" amb Gema i Joaquín principals en primer pla i un cor trencat amb un signe d'interrogació.

'Sueños de Libertad' revela dijous si Gema i Joaquín es divorciaran

'Sueños de Libertad' ha posat l'estimada parella en una complicada situació pel comportament d'ella

Sueños de Libertad es prepara per emetre demà dijous un dels seus episodis més esperats i emocionalment intensos. Els seguidors de la sèrie d'Antena 3 veuran com es desenvolupa una de les trames més complicades i doloroses per a la parella formada per Gema i Joaquín.

La relació entre ells sembla estar a punt de l'abisme a causa de les trobades recents amb una altra persona a Madrid. Cites que han posat la seva relació en escac i que l'estan portant a deixar de banda aquesta completament.

Gemma amb cabell fosc i serrell, vestida amb un uniforme bordeus amb detalls blancs, mirant cap amunt amb expressió seriosa, fons de vegetació. Captura de 'Sueños de Libertad' el 21 de juny de 2024
'Sueños de Libertad' ha posat a la corda fluixa la situació sentimental de Gema | Atresmedia

Sueños de Libertad posa de debò perill la relació de Gema i Joaquín

Des de fa setmanes, Sueños de libertad ha mostrat com Gema ha començat a quedar a Madrid amb Ernesto, un home que no dubta a elogiar-la i fins i tot a fer-li regals costosos. Aquests detalls l'han deixat obnubilada, generant un distanciament cada vegada més gran amb el seu marit. La connexió emocional i l'atracció que hi sent són evidents i això posa en perill la seva parella.

El punt d'inflexió arribarà demà a la sèrie d'Antena 3 quan la dona es deixi besar per aquell. Aquest gest, encara que simple, serà una declaració d'intencions i mostrarà clarament que ella està cada cop més a prop d'iniciar un nou rumb sentimental.

Gemma amb vestit blau i collaret de perles està asseguda en un sofà al costat de Joaquín amb bigoti i vestit, que sembla estar endormiscat o buscant alguna cosa a la butxaca. Captura de 'Sueños de Libertad'
'Sueños de Libertad' està abocant al fracàs la relació | Atresmedia

Mentrestant, Joaquín, molt il·lusionat, desitjarà celebrar l'aniversari amb la seva dona, però es trobarà amb la negativa d'aquesta. Negativa que el ferirà profundament i que també demostrarà que Gema està més enfocada a la seva relació amb Ernest que a salvar la seva relació matrimonial. Una garrotada per als espectadors, sens dubte.

Gema i Ernesto vestits amb roba d'època conversen davant d'una reixa de ferro i una paret de pedra; Gema sosté un paquet embolicat en paper mentre Ernesto porta un vestit amb corbata de ratlles. Captura de 'Sueños de Libertad'
'Sueños de Libertad' continuarà augmentant l'interès de Gema per Ernesto | Atresmedia

Per tant, el que passarà demà a Sueños de Libertad serà crucial per al futur del matrimoni. Els espectadors veuran com la relació entre ells es deteriora encara més i deixa clar que podria estar abocada al fracàs. Tot el que passarà evidenciarà que ella està considerant seriosament un canvi radical a la seva vida sentimental.

Sueños de Libertad comportarà més històries d'interès

Mentre la relació entre Gema i Joaquín trontolla, Sueños de Libertad també avançarà en altres situacions interessants que mantindran els espectadors enganxats. Per exemple, revelarà que Begonya i Jesús començaran a apropar postures, cosa que semblava impossible a causa del fosc passat d'ell.

Recordem que el fill de Damian va assassinar la seva dona i el seu cosí, cosa que ha generat un odi profund a Begoña, víctima també del seu comportament. No obstant això, pel bé de tots, ella propiciarà l'acostament, però no serà fàcil, ja que no es pot treure de la ment els terribles actes de la seva parella.

Fotografia de Natalia Sánchez enfrontant-se a Alain Hernández a Somnis de Llibertat d'Antena 3
Begoña s'acostarà a Jesús, però sense convicció ni sentiments | Atresmedia

En una altra línia argumental de Sueños de Libertad, veurem com Damián aconseguirà que Mateu es converteixi en l'ajudant de don Agustín a la parròquia. Aquest nou rol comportarà una sèrie de desafiaments i responsabilitats per al jove, que haurà de demostrar la seva vàlua i capacitat per assumir tasques importants dins de la comunitat.

Per la seva banda, Maria descobrirà que no està embarassada, una veritat que podria enfonsar la seva relació amb Andreu. Tot i això, ella decidirà continuar mantenint la mentida, conscient que la revelació de la veritat podria tenir conseqüències devastadores. Aquesta situació generarà una tensió constant, ja que en qualsevol moment es podria descobrir l'engany, posant-ne en perill la relació i el futur.

Tot plegat sense oblidar que Fina demanarà una nova oportunitat a Marta. Li tornarà a declarar el seu amor per poder gaudir del que senten, ara que en Jaume coneix la situació i els ha donat via lliure. Però caldrà esperar per veure què li respon aquella, a la qual continuen important més les pressions socials que qualsevol altra cosa.

La Fina i la Marta abraçant-se amb els ulls tancats, la Fina amb el rostre recolzat a l'espatlla de la Marta. Captura de 'Somnis de llibertat'
'Sueños de Libertad' avançarà en la relació més especial que té | Atresmedia