Foto de Jorge Javier Vázquez a la gala final de 'Supervivientes 2022'.

'Supervivientes 2023' obliga Telecinco a prendre mesures desesperades

'Supervivientes 2023' tindrà canvis respecte a altres edicions

A menys d'un mes que Laura Madrueño parteixi per a Hondures, ja es parla d'aquesta edició de 'Supervivientes 2023'. La qual la defineixen com la més extrema de totes.

Caldrà esperar que comenci 'Supervivientes 2023' per veure els canvis de què parlen nombrosos col·laboradors. Però es rumoreja que passaran més gana i més penúries que en altres edicions. Serà una nova mesura de Telecincoper posar els seus supervivents en pitjors condicions i que així ho vegi més gent?

El que és clar és que si hi haurà algun canvi que suposarà un ritme diferent del concurs. Començant per, com ja es coneix, el canvi de presentadores que hi haurà a'Supervivientes 2023'. Doncs Lara Álvarez ja va dir adeu al format després de molts anys presentant-lo i va donar pas a Laura Madrueño, periodista que donava el temps a Telecinco.

Primer pla de Laura Madrueño somrient en un photocall.
Laura Madrueño serà la presentadora d'aquesta edició de Supervivientes 2023 des d'Hondures. | Europa Press

Aquest és el principal canvi que afectarà 'Supervivientes 2023'

Seran nombrosos els canvis que tenen preparats per a aquesta edició de 'Supervivientes 2023'. Aquest concurs va ser el programa més vist de Telecinco durant l'any passat i volen explotar bé a fons el format perquè torni a ser així. I així us doni moltes alegries en termes d'audiències.

A més, un canvi imminent que es veurà al llarg de tot el concurs de 'Supervivientes 2023' serà el canvi de productora que es farà per a l'edició de l'any que ve. Durant aquests darrers cinc anys, aquest concurs ha estat produït per Bulldog Tv. Tot i això, si es vol seguir amb aquest format per al 2024, haurà de passar a mans de Banijay Group, tal com ha informat El Televisero.

Banijay Group és l'empresa a la qual pertanyen els drets del programa Survivor, als Estats Units, i també els de 'Supervivientes', a Espanya. Fins al 2015 va estar produït per aquest grup, però amb l'arribada de Paolo Vasile a Mediasetli va comprar aquests drets durant uns quants anys.

Doncs el que fos CEO de Mediaset Espanya volia que un programa que estava causant tant de furor a la seva cadena, estigués produït per una de les seves productores de confiança. Per això va decidir donar-li-ho a Bulldog Tv.

Tot i això, aquests drets que Paolo va comprar durant uns anys, acaben aquest. Per això, per a l'any que ve, serà Banijay Group qui torni a encarregar-se d'aquest format, igual que van fer des del 2006 fins al 2015. Aquesta decisió comportarà molts canvis a 'Supervivientes' segons com el coneixem ara.

'Supervivientes 2023' serà la darrera edició

Tot i això, no hi ha cap dubte que continuarà sent un programa d'èxit. Cal recordar que 'La isla de las tentaciones' també està produïda per Cuarzo Producciones, propietat de Banijay Group, i també agrada molt als espectadors de Telecinco.

Tot i això, durant aquesta edició de 'Supervivientes 2023', amb prou feines es notaran canvis respecte a altres edicions perquè segueix amb la mateixa productora. Encara que si és cert que pot ser que facin alguna cosa especial per acomiadar-se del format amb magnificència.

Atès que tampoc és clar que l'any que ve Mediasetdecideixi seguir amb 'Supervivientes' si és una empresa externa la que ho produeix. Tot i que com ja hem dit, Banijay Group ja s'encarrega de produir altres programes dins de Mediaseti segueixen endavant amb ells temporada rere temporada.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!