Imatge del logo de 'Supervivientes',un dels programes amb més èxit de Telecinco

Descartat un dels concursants que volien a 'Superviventes 2021': «No em veig»

Es tracta d'un actor força conegut

En unes hores acomiadarem el 2020 i donarem la benvinguda el 2021 que, televisivament parlant, estarà marcat per una nova edició de 'Supervivientes', en la qual ja està treballant Telecinco i la productora, 'Bulldog TV'.

Aquests dies ja s'ha estat especulant amb els noms dels possibles famosos que participarien en el 'reality', i un ha estat sonant amb molta força. No obstant això, ara està absolutament descartat. Ens estem referint a l'actor Juan José Ballesta.

Juan José Ballesta en el punt de mira de 'Supervivientes 2021'

La pel·lícula 'El Bola' (2000), per la qual va guanyar un Goya com a millor actor revelació, va ser la que va popularitzar a l'actor madrileny Juan José Ballesta. Aquest, que ara té 33 anys, va aconseguir des de llavors desenvolupar una carrera molt interessant i sòlida. Mostra d'això són els seus treballs en films com 'Planta Cuarta' (2003), '7 vírgenes' (2005) o 'Entrelobos' (2010).

No obstant això, és cert que, des de fa uns anys cap aquí, ha estat més allunyat de la interpretació i no sabíem d'ell, però, fa uns mesos ha tornat a cobrar protagonisme per la seva participació a 'MASTERCHEF Celebrity 5'. Un concurs de cuina de La 1, on ha demostrat la seva capacitat d'esforç, la seva lluita constant per aconseguir els objectius i el seu bon tarannà.

I precisament totes aquestes qualitats han cridat l'atenció de 'Supervivientes', on la productora del programa ha considerat que era un bon candidat per participar en l'edició 2021. És més, ha pensat que fins i tot compartia característiques amb l'últim guanyador del 'reality', Jorge Pérez.

 

Es descarta el fitxatge de Ballesta

Des de fa dies s'estava parlant que Juan José Ballesta havia de participar en l'esmentat concurs de supervivència de Telecinco. Malgrat això, fins ara no hem sabut què hi havia de cert en aquests rumors, i és que ha sigut el mateix actor el que ha parlat al respecte.

En concret, com exposa 'La Nueva España', ha concedit una entrevista a una revista i en ella ha reconegut que el 'reality' li ha fet una oferta força interessant. No obstant això, també ha afirmat que l'ha rebutjat, El motiu? Un molt clar, que ha explicat de forma directa i concisa: «No em veig en aquesta mena de programa».

Possiblement el que ha volgut dir és que aquest concurs, com altres de Telecinco, se sustenta en gran mesura en els conflictes entre els participants. I ell és una persona tranquil·la, que aposta per la convivència i que rebutja totalment aquests, d'aquí que consideri que el seu lloc no és 'Supervivientes'.

Aquesta postura ha suposat un trasbals per al concurs. I és que, tot i que opta per famosos de fort caràcter i que poden donar joc, també vol tenir a altres més pacífics que representin altres valors. És més, aquests últims precisament s'han convertit en els guanyadors de les últimes edicions perquè el públic valora el respecte, l'educació i el treball.

Altres possibles concursants pel 'reality'

Juan José Ballesta ja està descartat per a l'edició 2021 de 'Supervivientes'. No obstant això, segueixen sonant amb força els noms d'altres famosos que donarien molt que parlar, sense cap dubte. Entre aquests es troben Efrén Reyero, extronista de 'MYHYV' i ex de Marta López, o Mar Torres, la que va ser xicota de Froilà.

De la mateixa manera, també es parla que podria concursar Clemente Lequio, el fill d'Alessandro Lequio i Antonia Dell'Atte. Això sense oblidar a Karelys Rodríguez, qui suposadament va ser amant de Cayetano Rivera, i a Zayra Guitérrez de Benito. Aquesta jove, filla de l'exfutbolista Guti i Arancha de Benito, ha estat notícia per organitzar una festa saltant-se les mesures de seguretat pel Coronavirus. De moment són tot rumors, així que caldrà esperar per conèixer la llista oficial de participants.