Captura dels concursants de 'Supervivientes 2022'.

'Supervivientes' es replanteja el seu fixatge estrella després de conèixer la xifra

Supervivents arriba en un tancar i obrir d'ulls

Durant el proper mes de gener podrem gaudir d'una nova edició del programa més aventurer de l'any, Supervivientes. Nous concursants s'endinsaran a Cayo Paloma i s'hauran de sotmetre a les mítiques proves del concurs.

A la propera temporada de Supervivents veurem cares que coneixerem com sempre, però també d'altres que no ens sonen tant. De moment coneixem alguns rumors de qui podrien lluitar a l'illa per emportar-se el gran premi, però no estan confirmats al 100%.

Oriana Marzoli sembla que tornarà per tercera vegada com a concursant el proper any. A més, Carlos Sobera sembla que va confirmar a la pròpia influencer com a primera concursant oficial.

Kiko Hernández podria estar entre els personatges que estan disposats a participar en aquesta nova edició. Però per quants diners se sotmetria el col·laborador a proves tan extremes?

Primer pla de Kiko Hernández
Kiko Hernández ha sonat molt com a concursant | GTRES

Com era de suposar, no demanaria una almoina. El col·laborador ha exigit una fortuna per poder veure'l en acció a Supervivientes.

Nou possible fitxatge per a Supervivents 2023

Tenim moltes ganes de l'estrena de la propera edició de l'espai televisiu, Supervivientes. El proper 2023 ens espera un any mogudet i sobretot calorós. Hondures acollirà nous personatges televisius que donaran curs a una nova temporada.

De moment no es coneixen qui seran els nous candidats que emprendran aquesta nova aventura, però ja hi ha algun fitxatge. Cal recordar, que el presentador Carlos Sobera va confirmar Oriana Marzoli com a primera concursant oficial.

Imatge de Carlos Sobera presentant Supervivientes: Tierra de nadie
Carlos Sobera ja coneix alguns dels concursants de la propera edició | Mediaset

Però no és la primera vegada que trepitjaria l'illa la jove, ja que seria la tercera vegada. Oriana en la seva primera experiència hondurenca no va aguantar gaires dies i es va voler retirar a temps.

Entre ells també hi ha el famós Kiko Hernández. Tot un personatge molt peculiar, que no ens imaginem a Hondures. El col·laborador sembla que està demanant una gran fortuna per veure'l a la pantalla. Tot i que cal esmentar que les seves filles no estan gaire per la feina que el seu pare vagi a Supervivents del proper any.

De quina quantitat estem parlant

Hi ha molta curiositat per saber quina xifra és la causant de tota aquesta notícia. Doncs bé, sembla que es tracta de 35.000 € setmanals. Una xifra força considerable que Supervivents haurà de pagar si vol veure'l a la seva illa.

Aquesta dada ho hem conegut gràcies a Diego Arrabal. El fotoperiodista ha revelat a través del canal de YouTube que el personatge sembla estar negociant aquestes condicions amb el programa.

Una quantitat més que beneficiosa que fins i tot sorprèn molts. Parlem d'un caixet a Supervivientes que es posiciona a l'alçada de la gran Isabel Pantoja o la seva bona amiga, Mila Ximénez.

Superviventes acceptarà aquesta suma de diners?

La gran pregunta que se'ns ve ara a sobre, és si Supervivents estaria disposat a pagar aquesta quantitat simplement per tenir el personatge a Hondures. Sabem que Kiko és un personatge que sap fer molt bé el seu paper a la televisió, però val 35 000 € a la setmana?

A més, cal esmentar que és un sou molt més alt que el que va rebre Anabel Pantoja l'any passat. Aquesta va rebre un total de 18.000 € a la setmana. I no només això, sinó que parlem també d'una xifra elevada que supera també el mític Kiko Matamoros.

Aquest va obtenir 25 000 € setmanals per veure'l en acció després de vetar la seva exparella, Makoke. Un personatge que ha fet parlar molt a Superviventes després de crear diversos enfrontaments entre els seus companys.