Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Pablo Motos.

Susana, la dona per la qual Pablo Motos quasi trenca a plorar en directe

Pablo Motos va viure una entrevista molt emotiva a 'El Hormiguero'

La nova temporada d'El Hormiguero és tot un èxit d'audiències. Pablo Motos va aconseguir que el seu programa esdevingués el més vist del dia en la seva estrena amb Chanel. I el mateix èxit ha aconseguit la resta d'emissions de la setmana.

Amb Paz Padilla com a convidada, el xou de Pablo Motos es feia líder indiscutible de la nit. Dimecres passat el share del programa va pujar a un 17,6% i va reunir 2.089.000 espectadors.

No hi ha dubte que després de 17 temporades, El Hormiguero continua sent el programa estrella d'Antena 3. I que el pas del temps només ha aconseguit reafirmar-ho encara més.

Pablo Motos i l'emotiva entrevista a Antonio Orozco

Després d'uns convidats de luxe com a Paz Padilla, Sonsoles Ónega o Quevedo, aquesta setmana El Hormiguero manté el nivell amb grans noms. Dilluns, el cantant Antonio Orozco, amb la resta dels seus companys de La Voz, s'asseia amb Pablo Motos.

Imatge de Pablo Motos amb les formigues Trancas i Barrancas del programa 'El Hormiguero'
Aquest dilluns es va viure una emotiva entrevista al programa de Pablo Motos | Atresmedia

Laura Pausini, Luis Fonsi i Antonio Orozco eren els convidats estrelles aquest dilluns al programa de Pablo Motos. «Sempre que venim aquí és l'avantsala d'una cosa important. Tant, que a mi ha canviat la vida», comentava Orozco a Motos.

I és que, la complicitat entre Pablo Motos i Orozco és ja coneguda per tothom. Per això el cantant no va dubtar a fer broma amb el presentador: «No entenc per què sempre que venim em poses l'últim. Fa vuit anys i sempre em toca aquí».

Tot i això, quan va sortir la nova versió de la cançó de Mi Heroe amb Luis Fonsi, es va viure un moment molt emotiu a l'entrevista. Pablo Motos va dedicar un gran afecte cap a Orozco per la cançó.

Després d'això, l'Antonio es va quedar totalment emocionat i gairebé sense poder articular cap paraula. Aquesta cançó va dedicada a Susana Prat, la mare del fill d'Orozco i morta ja fa uns quants anys. També es va poder veure Pablo Motos visiblement emocionat en veure la reacció del cantant.

Antonio i Susana van tenir un fill en comú, Jan, que ja té 10 anys. El cantant va revelar fa un parell d'anys al programa Mi casa es la tuya: «El meu fill ha heretat el físic de la seva mare, i d'ell el do per a la música. Des de ben petit li va picar el cuquet de la música».

Sens dubte els moments viscuts a l'entrevista d'El Hormiguero van ser molt emocionants. I el seu amic Luis Fonsi, també va voler dir unes paraules.

«Antonio és una d'aquelles persones que així que et truca i et diu: 'Luis, tinc una can...', li dic 'sí'. Cantar amb el meu brother és una benedicció», comentava Fonsi.

I és que la relació entre el porto-riqueny i el català es remunta anys enrere. Sí, perquè l'intèrpret de Despacito va ser una peça fonamental per a Antonio, quan no sabia que rumb prendre pel que fa a la seva carrera artística.

«Recordo que el 2007 estava perdut, sense saber què fer. En aquell moment el telèfon només sonava per rebre trucades per pagar les factures de la llum. No sabia què fer i llavors vam pensar de marxar a fer el salt a Amèrica», explicaven.

«En aquell moment, sense gaire esperança, vaig trucar a un senyor, amic i company per demanar-li ajuda. A veure si em podia donar un cop de mà i obrir alguna porta... aquell amic es deia Luis Fonsi», relatava Orozco.

Després d'això, el plató d'El Hormiguero s'inundava en aplaudiments per part de tot el públic.