Susanna Griso comparteix una jornada taurina amb el seu fill gran

Fran Rivera va ser el cap de cartell de la tarda de toros

Susanna Griso va assistir als toros acompanyada del seu fill gran Jan
Susanna Griso va assistir als toros acompanyada del seu fill gran Jan | Gtres

La presentadora catalana del programa 'Espejo Público' d'Antena 3, Susanna Griso, és una gran aficionada als toros però el que es desconeixia fins ara era que el seu fill gran Jan comparteix afició amb la seva mare. Així doncs, mare i fill van assistir aquest diumenge a la plaça de toros de la localitat madrilenya Villar del Olmo, on se celebrava un festival taurí per commemorar a Sant Isidre, patró del municipi.

El cap de cartell de la tarda de diumenge de toros va ser Fran Rivera amb qui la presentadora manté una excel·lent relació d'ençà que el torer treballa com a col·laborar del programa de Griso. El seu fill també va tenir l'oportunitat de compartir unes paraules amb ell abans que sortís a torejar.

Susanna Griso i el seu fill van poder xerrar amb Fran Rivera durant la tarda de toros
Susanna Griso i el seu fill van poder xerrar amb Fran Rivera durant la tarda de toros | Gtres

 

Grans aficionats als toros

Mare i fill van gaudir d'una tarda de toros entre riures tot i que també van patir, com a bons aficionats que són, quan el torer Fran Rivera va saltar a la plaça. Tots dos van patir de valent mentre observaven les envestides que feia el toro. Finalment, Rivera va sortir-ne il·lès i la periodista catalana, plena d'alegria, va acabar demanat que aquest es fes amb l'orella.

Susanna Griso va acabar demanant l'orella pel seu amic Fran Rivera
Susanna Griso va acabar demanant l'orella pel seu amic Fran Rivera | Gtres

 

Griso va mostrar en tot moment la bona relació que manté amb Jan, el més gran dels tres fills que la periodista té amb el seu marit Carles Torras. La periodista va estar molt afectuosa amb el seu fill durant tota la jornada taurina i van compartir diverses bromes al llarg de la tarda. Griso té dues filles més Mireia i la petita Dorcette a qui va adoptar a Costa Marfil ara fa gairebé un any.

La presentadora d''Espejo Público' es va passar la tarda bromejant amb el seu fill Jan
La presentadora d''Espejo Público' es va passar la tarda bromejant amb el seu fill Jan | Gtres

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari