Primer pla de Susanna Griso amb els cabells recollits

Susanna Griso deixa el seu programa i explica per què està tan trencada

Susanna Griso ha hagut d'abandonar 'Espejo Público'; de manera inesperada

Susanna Griso condueix cada matí Espejo Público a Antena 3. I aquest dilluns també ho va fer. Tot i això, de manera inesperada, va sorprendre marxant de plató i sent substituïda per la seva companya Lorena García.

Què la va portar a marxar així tan ràpida i sorprenent? Pel que sembla, la mort d'un familiar. Defunció que li ha provocat un gran dolor.

Susanna Griso abandona el programa per força major

La periodista catalana es va posar dilluns al capdavant d'Espejo Público com cada matí des de fa 16 anys. Així, va obrir l'espai amb la vaga de transportistes. Després va procedir a analitzar a fons la massiva manifestació a Madrid en defensa de la sanitat pública davant de les retallades dutes a terme per Isabel Díaz Ayuso.

Fins i tot va procedir a entrevistar Enrique Ruiz Escudero, conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid i després va tractar l'atemptat a Istanbul. Tot transcorria amb absoluta normalitat, però això va canviar quan, al voltant de les 10.00, va donar pas a la publicitat.

El que va passar va ser que després dels anuncis, Susanna ja no estava a plató. El seu lloc com a conductora del format el va ocupar la seva companya Lorena García, la seva substituta quan ella marxa de vacances.

Susanna Griso
Susanna Griso no va tornar al plató després d'una pausa publicitària | ANTENA 3

Aquesta situació, com és lògic, va provocar un absolut desconcert entre els espectadors, que no havien estat avisats del que passaria. Encara més, el desconcert va créixer perquè no es va donar cap informació respecte a l'absència de Griso. Això va propiciar que nombrosos rumors circulessin per les xarxes socials de forma immediata.

Tot i això, ara s'ha sabut el perquè la catalana va haver d'absentar-se de manera inesperada del seu lloc de treball. Segons ha publicat el diari El Mundo, se'n va anar perquè va ser informada de la mort de la seva tia. Per això sense pensar-ho abandonés les instal·lacions d'Antena 3per estar al costat de la seva família i donar-li l'últim adéu a aquella.

Irremeiablement aquesta 'fugida' de la presentadora ens ha recordat una altra que va protagonitzar el 2019 per un fet similar. En concret, va deixar la cadira immediatament en ple directe al conèixer que la seva germana havia mort després de patir un infart. Això sí, en aquest cas els companys del programa sí que van adonar el públic de la causa de la seva absència.

Susanna Griso, té en comú amb la seva 'rival mediàtica'

La conductora d'Espejo Público comparteix amb Ana Rosa Quintana no només professió sinó estar al capdavant de les seves respectives cadenes cada matí. I ara se suma una nova coincidència més entre elles. Sí, perquè precisament la 'reina matinal' també aquests dies ha abandonat el programa.

Susanna Griso ha vist que Ana també s'ha absentat del programa per una causa similar
Susanna Griso ha vist que Ana també s'ha absentat del programa per una causa similar | Europa Press

En aquest cas, ha estat ella mateixa la que ha revelat la causa de la seva marxa abans que l'espai arribés al final. Ho ha fet l'endemà en ple directe. Ha afirmat que la seva tia Isa havia mort i «és una cosa molt trista».

«Durant molts anys, cada vegada que un parlava damunt l'altre al programa o no s'entenia alguna cosa jo solia dir: 'Escolta, podeu parlar d'un en un, si us plau, que la tia Isa no se n'assabenta?'. Doncs, malauradament, la tia Isa ens ha deixat».

Al que ha afegit: «Com l'he compartida tantes vegades a ella amb vosaltres, doncs també volia que ho sabéssiu. Ahir vaig marxar abans d'hora perquè era el dia del seu darrer adéu».